Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa

Katso kaikki suositukset

Mira N
Groupon

Olen aivan äimänä siitä kuinka paljon tämän sivuston kautta pystyy tien. samalla kun shoppailee netissä. Pidän siitä että coinseja voi tienata jopa ihan ilmaiseksi esim. klikkaamalla s-posteja ja ottamalla osaa kyselyihin. Suosittelen!

Marjukka R
Groupon

Saan todella hyviä tarjouksia lähes joka päivä sähköpostiini. Ja yhtään en jätä lukematta!!! Tykkään!!! Jos et vielä ole tutustubut Cashbackdeals-palveluun, suosittelen sinulle lämpimästi tätä palvelua!

Unto V
Groupon

Hyvä palvelu, selkeät ohjeet ja infot, paljon cashbackdealejä, voisi olla vielä enemmänkinmaksut voisivat olla nopeammat ja maksun määrä olisi hyvä itse päättää, mutta raha kuitenkin maksetaan tilille

Tuula L
Groupon

Hyvin toimiva sivusto. Suosittelen kaikille jotka haluavat tienata hieman ylimääräistä. Verkkokaupoista saa reilusti cashback takaisin. ±+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Carl H
Groupon

Sivusto lupaa tuloksia ja antaa monenlaista pikkutehtävää. Paljoa ei vielä ole tullut tienattua ensimmäisen kuukauden aikana. Kyselyitä on tullut hitaanlaisesti, mutta katsotaan mitä tästä syntyy.

Tuomas K
Groupon

Minun mielestäni cashbackdeals on todella hyvä sovellus koska siinä voi saada nettiostoksista cashbackkia tai sitten kun klikkaa bannereita hyvin toimiva idea ja rahaa voi tienata vähitellen :) suosittelen tätä kaikille!

Emilia S
Groupon

Olen kuullut, että tämä sovellus maksaa hyvin. Suosittelen tätä sovellusta kaikille, jotka haluavat tienata rahaa helposti. Itse latasin tämän tänään ja nyt jo 7,7 cashia. Toivottavasti tienaan enemmän.

Päivi L
Groupon

asialla kaksi puolta, ekan tilityksen sain samana päivänä ja nyt odottelen toista joka kestänyt 7 pvä
mahtaako odottaminen olla pitkäkin-ei kauhesn tasainen systeemi, joku tasaisuus olisi hyvä tässä.

Pirjo
Groupon

Lapsille on jatkuvasti hankittava uusia vaatteita. Ja ostosten tekeminen on aina hauskemaa, kun niitä onnistuu tekemään edullisemmin. CashbackDealsin kautta voin tehdä samat ostokset, jotka muutenkin tekisin ja saan rahaa takaisin!

Anssi L
Groupon

Suosittelen cashbackdeals sovellusta omien kokemusten perusteella. Tarjoukset ovat olleet todella houkuttelevia sekä cashback on maksettu aina määräajan kuluessa. Jos todella haluaa säästää niin kannattaa kokeilla tätä sovellusta

Sini
Groupon

Helppo ja kiva tapa tienata vähän extraa. Varsinkin verkkokaupoissa ostoksia tekeville.
Toimii vähän samalla tavalla kuin kanta-asiakas palautukset extrana vain että voi tienata vähän enemmän kun klikkailee viestejä auki.

Päivi T
Groupon

Liityin CashBackDealsiin alkuvuodesta, ja vaikken paljoa yleensä shoppaile, niin jo vähillä ostoksilla ja kasinoviihteellä, ja tietysti ilmaiskampanjoilla sain hiljattain ensimmäisen tilitykseni, joka tuli ajoissa ja kuten luvattiin. Kiitos! :)

Valeriya K
Groupon

It's cool to be able to get cash back if you shop online as much as I do. I buy 90% of everything other than groceries online, get some cash back off almost each purchase, and highly recommend it.

Jukka P
Groupon

Tämä on loistava keksintö todellakin auttaa arkisissa asioissa hienoa!rahsn säästäminen on paljon helpompaa nyt kun olen tutustunut tähän cashbachdealsiin elämäni on helpottunut huomattavasti terveisin asiakkaanne

Jarno A
Groupon

Hyvä tapa tienata vähän ekstra rahaa vaikka pistää säästöön itse suosittelen kaikille ei tarvitse ku klikkailla ja saa rahaaitse tykkään paljon tästä ja suosittelen :) ehdottomasti aijon suositella myös kavereille

Close
5,00% CashCoins
10% lisäalennus, koskee myös aletuotteita
Koodi:EXTRA10
Saa 22,00 CashCoinsia Kotimaan Energia - Muuttodiili
visit register click