Saa 2,50% Saa 2,50%

Katso kaikki suositukset

Päivi L
Groupon

asialla kaksi puolta, ekan tilityksen sain samana päivänä ja nyt odottelen toista joka kestänyt 7 pvä
mahtaako odottaminen olla pitkäkin-ei kauhesn tasainen systeemi, joku tasaisuus olisi hyvä tässä.

Pirjo
Groupon

Lapsille on jatkuvasti hankittava uusia vaatteita. Ja ostosten tekeminen on aina hauskemaa, kun niitä onnistuu tekemään edullisemmin. CashbackDealsin kautta voin tehdä samat ostokset, jotka muutenkin tekisin ja saan rahaa takaisin!

Anssi L
Groupon

Suosittelen cashbackdeals sovellusta omien kokemusten perusteella. Tarjoukset ovat olleet todella houkuttelevia sekä cashback on maksettu aina määräajan kuluessa. Jos todella haluaa säästää niin kannattaa kokeilla tätä sovellusta

Sini
Groupon

Helppo ja kiva tapa tienata vähän extraa. Varsinkin verkkokaupoissa ostoksia tekeville.
Toimii vähän samalla tavalla kuin kanta-asiakas palautukset extrana vain että voi tienata vähän enemmän kun klikkailee viestejä auki.

Päivi T
Groupon

Liityin CashBackDealsiin alkuvuodesta, ja vaikken paljoa yleensä shoppaile, niin jo vähillä ostoksilla ja kasinoviihteellä, ja tietysti ilmaiskampanjoilla sain hiljattain ensimmäisen tilitykseni, joka tuli ajoissa ja kuten luvattiin. Kiitos! :)

Valeriya K
Groupon

It's cool to be able to get cash back if you shop online as much as I do. I buy 90% of everything other than groceries online, get some cash back off almost each purchase, and highly recommend it.

Jukka P
Groupon

Tämä on loistava keksintö todellakin auttaa arkisissa asioissa hienoa!rahsn säästäminen on paljon helpompaa nyt kun olen tutustunut tähän cashbachdealsiin elämäni on helpottunut huomattavasti terveisin asiakkaanne

Jarno A
Groupon

Hyvä tapa tienata vähän ekstra rahaa vaikka pistää säästöön itse suosittelen kaikille ei tarvitse ku klikkailla ja saa rahaaitse tykkään paljon tästä ja suosittelen :) ehdottomasti aijon suositella myös kavereille

Harri J
Groupon

Mukavasti huomaatta kertyy hyviä summia rahaa, kun tulee paljon verkkokaupoista ostetteu kaikenlaista. Välillä käsittelyssä kuluu paljon aikaa, muuten on todella hyvä ja toimiva systeemi. Suosittelen kokeilemaan.

Irina A
Groupon

Puolisoni epäilyistä koko touhua kohtaan on tilille rapsahtanut jo kaksi kertaa se odotettu 25€, ja kohta saa nostaa kolmannen. Ja ihan vain tekemistäni ostoksista! Suosittelen lämpimästi, jos ostaa netistä edes kerran kuussa.

Satu T
Groupon

Tää on pitkästä aikaan parastapa ansaita ,helpo ja nopeaa ,maksut vois toimia vähän nopeammini kuin kolme vikkoa,muuteen kyyllä suosittelen tätä kaikiille kun kuiteskiin käyttää netti asioitteen ostoon

Katinka S
Groupon

oon nyt reilut kaksi viikkoa ollut casbackdealsin jäsen ja eka tilityksenkin oon jo nostanut omalle pankkitilille. Siis näin eläkeläisenä minulla on aikaa klikkailla banneria sekä cashmailseja ja oonpa tehnyt erittäin halvalla mieleisiä ostoksia.

Elisa J
Groupon

Tykkään erittäin paljon.näin vähävaraisena arvostan tälläistä lisä tienisti juttua.kiva tapa saada ruoka rahaa kasaan ja myös tutustua kaikkeen uuteen.päivät eivät enää kulu TV tä tuijottaen ja murehtien raha tilannetta

Marja S
Groupon

keskjiverto kauppa, hinta-laatusuhe suht ok. olen käyttänyt 10v verkkokauppoja ja tykkään kotona selailla kaikessa rauhass, milloin vain itselle sopii. on mun juttu. cashback systeemi on tosi jees :) tykkään ja käytän päivittäion :)

Anniina
Groupon

Cashbackdeals on erittäin helppo tapa tienata muutamia euroja. Aloitin vasta cashbackcoinssien keräilyn, mutta jo nyt minulla on yli 18 cashbackcoinssia. Kokeilkaa ja yllättykää positiivisesti niin kuin minä.

Close
4,00% CashCoins
Jopa 25% alennusta seuraavasta yöpymisestäsi
Koodi:JANSALE
Saa 2,50% Saa 2,50%
visit register click