V8-lehti

Katso kaikki suositukset

Liliia K
Groupon

Nyt minä tiedän ja osaan miten voi ostaa tuotteet ja miten voi säästä niistä rahaa. Lisäksi olen säästänyt rahaa samalla. Palvelussa on mahdollisuus saada ilmaista rahaa.Suosittelen kaikille yrittä säästä rahaa!

Heidi
Groupon

Olen oppinut paljon uutta tuotteista, yrityksistä ja palveluista. Lisäksi olen säästänyt rahaa samalla. Tässä palvelussa yhdistyy erinomaisesti huvi ja hyöty kirjaimellisesti. Suosittelen tutustumaan ja kokeilemaan!

Joni S
Groupon

Tämä on oiva tapa tienata rahaa helposti ja kätevästi netissä tekemättä juuri mitään "oikeaa" työtä. Noudatan vain yksinkertaisia sääntöjä ja saldo senkuin nousee. Suosittelen jokaiselle! Ilmaista rahaa on mahdollista saada!

Said J
Groupon

Oli kiva täyttää näin helposti ja hankkia mailmaanlaajuisen loton vaivattomasti netisä. Suosittelelen.

Sirpa H
Groupon

Minusta tämä on kiva juttu. Saan tietooni uusia juttuja ja hyviä tarjouksia. Asia on niin hyvä, että voin vilpitömästi suositella tätä kenelle tahansa. Monta vinkkiä olen käyttänyt hyväkseni ja haluan ehdottomasti jatkaa.

Jani K
Groupon

Vaikuttaa siltä että on työlästä kerätä CashCoinseja mutta sitä silti huvikseen tehnyt. Helppokäyttöinen CashbackDeals kyllä on että jatketaan nyt vielä käyttämistä. Saisi vain pikkuisen enemmän tienata kaikesta.

Eini V
Groupon

Olen pikku hiljaa keräillyt cashcoinsseja klikkauksilla ja pienillä tilauksilla. Mobiilissa kokeilin bingoa josta tuli 100 cashcoinssin voitto. Nyt olen tehnyt ensimmäisen tilityksen ja odotan rahaa tilille.

Susanna P
Groupon

Olen innostunut Cashbackdealsistä ja haluan rahaa takaisin jokaisesta ostoksestani. Haluan hyviä uusia tarjouksia erilaisista palveluista ja tuotteista. Liityin tähän ystäväni kautta ja ajattelin suositella myös muille.

Niko R
Groupon

Aijemmin käytin toista palvelua, mistä tienasin 20€. Jotenkin unohdin, että näitä on olemassa ja nyt ollut mukava taas perehtyä uuteen sivustoon. Samahan se on kokeilla siihen asti että saa rahaa ulos ja sen jälkeen onkin jo koukussa.

Heli S
Groupon

Aivan mahtava palvelu, mielestäni ajaa saman asian, kuin bonuskortit kaupoissa.
Alennukset tulevat heti ostoksia tehdessä ja samalla saa rahaa takaisin. Lisäksi kaikki verkkokauppojen tarjoukset löytyvät samalta sivulta.

Mirja-Liisa S
Groupon

Olen ollut tosi tyytyväinen tähän palveluun. hyviä tarjouksia satelee ja tilitys nopeaa ja vaivatonta. Ei häiritseviä pakkokauppoja tai muutenkaan epäselviä tilanteita sivustoa käyttäessä. suosittelen.

Päivi L
Groupon

Helppo tapa tutustua uusiin asioihin ja hyviä tarjouksia tullut eteen. Kilpailuja kaipaan hyvin palkinnoin. Helppo käyttää puhelimella - ilmoitus tulee kun uusi juttu kohdattavana.

Ari K
Groupon

Hieno kokonaisuus, jonka kautta saa lisätietoa myyntiliikkeistä internetissä. Formaatin kautta voi jopa ansaita hieman rahaa rahaa, jos on ahkera. Hieno idea, suosittelen tätä palvelua muillekin.

Jenna
Groupon

Todella hyvin vastaa kuvauksia. Sovellus toimii moitteettomasti - ei lagita tai muuta vastaavaa. Paljon en ole kerennyt käyttää mutta en voi kuin kehua. Näkee uusia tuotteita mitä ei ennen välttämättä ole nähnykkään.

Mhyytine
Groupon

7,5e liittymisbonus on hieno etu, ja myös päivittäiset ilmaisklikkaukset helpottavat rahan keräämistä - paljon nopeampaa kuin kyselyihin vastaaminen netissä! 25e kerättyäsi saat esimerkiksi iTunes-lahjakortin ilmaiseksi.

  DNA
Close
jopa 10,00% CashCoins
Postikulut 0€
Koodi:FREE1805
Vadelmaketoni
visit register click