Saa 7,50 CashCoinsia Oslo Skin Lab
Rekisteröidy ja ansaitse 7,50 CashCoinsia
Asiakaspalvelu

Whitelabel Cashback-sivusto

OrangeBuddies Media luo mittatilaustyönä Cashback-sivustoja eri kohderyhmille Suomen markkinoilla. Whitelabel voidaan integroida jo olemassaolevaan sivustoon tai voidaan luoda kokonaan uusi konsepti. Hallinta, ylläpito ja asiakaspalvelu hoidetaan OrangeBuddies Median toimesta. Me toimimme tuloksen jako-perusteisesti ja useissa tapauksissa emme veloita aloitusmaksua tai kuukausittaisia maksuja.

OrangeBuddies Median Whitelabel Cashback-sivustolla voivat asiakkaasi tehdä ostoksia yli 752 mukaanliittyneessä verkkokaupassa. Tarjoat asiakkaillesi lisäpalvelua, kun annat heidän säästää verkko-ostoksissaan ja samalla luot itsellesi lisätuloja. Whitelabel Cashback nostattaa palaavien vierailijoiden määrää ja asiakkaiden uskollisuutta.

Kenelle tämä soveltuu?

Kaikki yritykset ja järjestöt, joilla on oma asiakastietokanta, yhteisö tai vilkasliikenteinen sivusto, voivat hyötyä cashback-sivuston eduista, kuten esimerkiksi:

Lehdet, tv- ja radiokanavat
Tarjoa lukijoillesi, katsojillesi tai kuuntelijoillesi mahdollisuus tehdä alennettuja verkko-ostoksia omalla Whitelabel cashback-sivustollasi, jota kautta he säästävät rahaa tai lahjoittavat sitä hyväntekeväisyyteen. Erilaisilla merkittävillä englantilaislehdillä, kuten Daily Mirror, on oma cashback-sivustonsa.

Hyväntekeväisyysjärjestöt, koulut, yhdistykset ja laitokset 
Enemmän lahjoituksia ilman lisä(markkinointi)kuluja. Jäsenesi keräävät rahaa tehdessään verkko-ostoksia sinun Whitelabel Cashback-sivustosi kautta. Ajattele esimerkiksi jalkapalloseuraa, joka kerää oman cashback-sivuston kautta rahaa toimintaansa.

Olemassaolevat sivustot ja merkit
Luo lisätuloja tarjoamalla asiakkaillesi tuotteita, joita et itse myy. Esimerkiksi kännykkäkauppias, joka tarjoaa lomamatkoja cashback-sivuston kautta.

Kokeneet kumppanuusmarkkinoijat 
Nostata uudelleenostojen tai jonkun tietyn kohderyhmän asiakkaiden (esim. vanhukset, opiskelijat, ulkomaiset yhteisöt) määrää.

Olemassaolevien uskollisuusjärjestelmien (kuten säästöohjelmat) siirtäminen OrangeBuddiesin alustalle 
Sinä pidät jäsenesi ja tuotemerkkisi, mutta me hoidamme ylläpidon ja nettisivun hallinnan, jotta sinä voit keskittyä markkinointiin.

Näiden yllämainittujen esimerkkien lisäksi on olemassa paljon erilaisia vaihtoehtoja. Onko sinulla joku muu idea cashback-sivustolle? Ota yhteyttä meihin ja selvitämme mahdollisuudet.

Onko sinulla hyvät yhteydet tiettyyn kohderyhmään? Onko sinulla oma nettisivu, jolla on paljon liikennettä tai kontakteja järjestön sisällä? Aloita oma cashback- tai alennussivusto, luo ylimääräisiä tuloja ja rakenna vankka suhde kohderyhmääsi.

» Kysy lisää OrangeBuddies Median Whitelabel Cashback-sivustojen mahdollisuuksista

Close
15,00 CashCoins
NetBet: Saa 500€ bonus & jopa 500 ilmaiskierrosta
Koodi:WELCOMENB
Saa 1,50% CashCoinseja Michael Kors
visit register click