Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
Rekisteröidy ja ansaitse 7,50 CashCoinsia
Asiakaspalvelu

Verkko-ostoksia alennuksella

Shoppen met korting

Käyttäjät saavat alennuksia Cashbackdeals.fi-palvelun kautta ostoksistaan yli 757:ssa enemmän tai vähemmän tunnetussa verkkokaupassa. Ainoa mitä sinun pitää tehdä, on rekisteröityä ilmaiseksi ja aloittaa nettiostosreissu aina Cashbackdeals.fi:n kautta!

Kuinka saat alennusta mukaanliittyneistä verkkokaupoista?

 • 1
  Vaihe 1: Liity palveluun

  Rekisteröidy ilmaiseksi Cashbackdeals.fi-palveluun. Sinulle luodaan automaattisesti henkilökohtainen tili ja sinulla on välittömästi pääsy kaikkiin verkkokauppoihin ja parhaisiin tarjouksiin!
  Rekisteröidy nyt ja saat 7,50 CashCoinsia tilillesi!

 • 2
  Vaihe 2: Kirjaudu sisään

  Varmista aina, että olet sisäänkirjautuneena Cashbackdeals.fi-palvelussa ennen kuin teet ostoksia verkkokaupoissa. Vain tällöin voimme rekisteröidä ostokset ja antaa alennuksen.

 • 3
  Vaihe 3: Löydä verkkokauppa  

  Selaa suurta valikoimaa mukaanliittyneistä verkkokaupoista sekä näe suoraan kuinka paljon cashbackiä voit ansaita CashbackDeals.fissä. Oletko löytänyt mieleisen verkkokaupan? Klikkaa sinistä nappulaa ja shoppaile verkkokaupassa alennuksin sekä samalla ansaiten cashbackiä! Alennuskoodit löydät myös kauppasivulta!

 • 4
  Vaihe 4: Tee ostoksesi

  Tilaa haluamasi tuotteet tai palvelut verkkokaupassa, kuten olet tottunut ja maksa ostoksesi. Teet ostokset siis verkkokaupan sivuilla. Cashbackdeals.fi rekisteröi automaattisesti verkkokaupan nimen ja ostosten kokonaissumman (jotta voimme laskea hyvityksen suuruuden).

 • 5
  Vaihe 5: Rahaa takaisin!

  Ostoksesi ja alennus, jonka Cashbackdeals.fi-palvelusta saat, rekisteröidään henkilökohtaiselle tilillesi Cashbackdeals.fi:ssä. Näet siis aina kuinka paljon hyvityksiä olet kerryttänyt ja milloin voit pyytää niiden tilittämistä omalle pankkitilillesi!

Onko sinulla vielä kysymyksiä? Lue laaja FAQ / Usein kysyttyjä kysymyksiä-osiomme, josta saat lisätietoa kuinka pystyt shoppailemaan alennuksilla Cashbackdeals.fi:ssä

 

Cashbackdeals.fi:n edut

Kun liityt Cashbackdeals.fi-palvelun jäseneksi saat alennusta miljoonista tuotteista ja palveluista yli 757 mukaanliittyneessä verkkokaupassa. Hyödy lisäalennuksista käyttämällä alennuskoodejamme ja erikoistarjouksia. Sinä shoppailet, me hyvitämme!
> Liity nyt ja saat heti 7,50 CashCoinsia tilillesi!

 

Close
15,00 CashCoins
NetBet: 20 ilmaiskierrosta Book of Dead -peliin
Koodi:ILMAISKIERROKSET
Saa 4,00 CashCoinsia Hei Albert
visit register click