Saa 7,00 CashCoinsia Vesterålens Naturprodukter
Rekisteröidy ja ansaitse 7,50 CashCoinsia
Asiakaspalvelu

Vastuuvapauslauseke

CashbackDeals.fi (Rekisteröity Hollannin kaupparekisteriin No. 58045317), tästä eteenpäin CashbackDeals, myöntää pääsyn sivustolle www.cashbackdeals.fi ja kutsuu käyttämään tarjottuja palveluja.
CashbackDeals pidättää oikeuden muokata sisältöä ja poistaa osia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille.

Vastuun rajoitukset
CashbackDeals pyrkii päivittämään, laajentamaan ja/tai muokkaamaan www.cashbackdeals.fi:n sisältöä niin usein kuin mahdollista. Äärimmäisestä huolellisuudesta huolimatta, sisältö saattaa olla vajavainen ja/tai virheellinen.
www.cashbackdeals.fi:n tarjoamat aineistot eivät sisällä minkäänlaista takuuta tai vaatimusta todenmukaisuudesta. Tämä aineisto saattaa muuttua koska tahansa ilman aiempaa ilmoitusta CashbackDealsin toimesta.
Kaikki www.cashbackdeals.fi:n suorittamat hyvitykset/tilitykset ovat alttiita kirjoitus- ja ohjelmointivirheille. CashbackDeals ei ole vastuussa seurauksista, joita tällaisista virheistä voi syntyä. Tällaisen virheen pohjalta ei sopimusta voida katsoa syntyneeksi.
CashbackDeals ei ole vastuussa missään tapauksissa www.cashbackdeals.fi:n käyttämistä hyperlinkeistä ja kolmansien osapuolien sivustoilla tarjotuista palveluista.

Tekijänoikeudet
Kaikki oikeudet liittyen älylliseen omaisuuteen ovat CashbackDealsin omaisuutta.
Kopiointi, levitys tai muu materiaalin käyttö ei ole luvallista ilman CashbackDealsin kirjallista suostumusta (paitsi ainoastaan lain pakottamassa tapauksessa ja laajuudessa) ellei materiaalissa ole erityisesti toisin mainittu.

Muuta
Tätä vastuuvapauslauseketta voidaan myöhemmin muuttaa.
 

Close
jopa 12,50 CashCoins
Lookfantastic: tilaa ensimmäinen Beauty Box vain 10€:lla
Koodi:LFBB10
Saa 3,00% CashCoinseja Offerilla.com
visit register click