Saa 7,50 CashCoinsia Tiede Luonto
Toimistomme on tällä hetkellä suljettu, vastaamme sinulle seuraavana työpäivänä

Tuki

Yli 80% kyselyistä pystytään täydentämään samantien vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä lomakkeen.

 • Kuinka voin osallistua Veikkaa ottelun tulos kilpailuun?
  Voit osallistu Veikkaa ottelun tulos kilpailuun täällävastaamalla tuloksen veikkaukseen joka on käynnissä kyseisellä hetkellä. Jos veikkaamasi tulos on oikein, sinulla on mahdollisuus voitaa CashCoinseja!
 • Paljonko osallistuminen maksaa?
  Osallistumismaksu Veikkaa ottelus tulos kilpailuun veloitetaan automaattisesti tililtäsi. Osallistuminen maksaa 1,00 CashCoinsin.
 • Mitä voin voittaa Veikkaamalla ottelun tuloksen?
  Kun oikeita vastauksia on useita tietokoneemme automaattisesti valitsee voittajan. Voittaja ansaitsee 50,00 CashCoinsia automaattisesti hänen CashbackDeals.fi käyttäjätililleen.
 • Koska voittaja julkistetaan?
  Veikkaa ottelun tulos -voittaja julkistetaan yleensä viikon päästä kilpailun päättymisestä. Katso aina kilpailun ehdot, ilmoitamme täällä täsmällisen päivämäärän jokaiselle eri veikkaukselle. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostin välityksellä sekä julkaisemme nimen verkkosivullamme.
 • Oikea veikkaus, mutta et voittanut?
  Kun saamme monta oikeaa vastausta Veikkaa ottelun tulokseen, vain yksi voittaja valitaan. Voi olla mahdollista, että sinulla oli oikea vastaus mutta et ollut tällä kertaa voittaja. Ei hätää, meillä on aina hauskoja kilpailuja Voita-osiossa , joten älä luovuta vaan yritä uudestaan!
 • Kuinka voin ottaa osaa jäsenkampanjoihin ja voittaa palkintoja?
  Meillä on lukuisia kilpailuja jäsenillemme, joissa jokaisessa kilpailussa on eri tapa osallistua. Joka tapauksessa, on tärkeää että jokaisessa jäsenkampanjassa vahvistat osallistumisesi. Kuinka tehdä niin? Klikkaamalla “osallistu” painiketta, jonka jälkeen olet välittömästi mukana kilpailussa. Joissakin jäsenkampanjoissa, sinun täytyy ensin täyttää vastauksesi ennen “osallistu” painikkeen klikkaamista. Jos kilpailu on ostotapahtuma jäsenkampanja, sinun täytyy ensin tehdä ostos kyseisessä verkkokaupassa, jotta voit voittaa palkinnon. Lue aina kilpailun ehdot, johon haluat ottaa osaa huolella, jotta varmistat että olet tehnyt kaikki tarvittavat asiat. Jäsenkampanjassa jossa sinun täytyy tehdä ostos, sinun täytyy yleensä ladata PDF tiedosto todistaaksesi ostotapahtumasi. Jos kyseessä on CashMail jäsenkampanja, sinun täytyy ensin klikata kyseistä CashMailia ennen kuin voit voittaa palkinnon. Jos kampanjassa kysytään kysymys, täytä ensin vastauksesi jonka jälkeen voit klikata “osallistu” paniketta vahvistaaksesi osallistumisesi. On myös mahdollista, että jäsenkampanjassa on kuva, tässä tapauksessa kilpailuun kuuluu kysymys. Ensin täytä vastauksesi jonka jälkeen voit klikata “osallistu” painiketta. Jos kyseessä on kysely jäsenkampanja, valitse vastauksesi ja klikkaa vahvista osallistuminen painiketta.
 • Paljonko Jäsenkampanjaan osallistuminen maksaa?
  Osallistumismaksut jäsenkampanjoissa vaihtelevat kilpailuittain. Meillä on ilmaisia sekä maksullisia jäsenkampanjoita. Pidä huoli että luet aina jäsenkilpailun ehdot, joten tiedät onko osallistuminen ilmaista vai täytyykö sinun maksaa osallistumismaksu. Jos kyseessä on maksullinen jäsenkilpailu, osallistumismaksu veloitetaan automaattisesti CashbackDeals.fi tililtäsi.
 • Kuinka ja koska voittaja julkistetaan?
  Voittaja julkistetaan useimmiten viikon päästä kilpailun päättymisestä. Tarkasta aina jäsenkilpailun ehdot, johon olet ottanut osaa nähdäksesi milloin voittajan julkistaminen tapahtuu. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse sekä julkaisemme nimen verkkosivullamme sekä sosiaalisessa mediassa.
 • Miksi sivulla ei ole Lottoa aktiivisena?
  Lotot ovat aktiivisena vain muutaman kerran vuodessa. Ilmoitamme aina uuden Loton alkamisesta meidän Voita-osiossa , blogissa, sosiaalisessa mediassa sekä useimmiten sähköpostitse. Pidä silmällä näitä kanavia, etkä menetä tilaisuuttasi voittaa uskomattomia palkintoja!
 • Mitä Lottoon osallistuminen maksaa?
  Osallistumismaksu Lottoon veloitetaan automaattisesti CashbackDeals.fi tililtäsi. Osallistumismaksu on 1,00 CashCoin. Voit ostaa maksimissaan 6 lottokuponkia, joka nostaa voittomahdollisuuksiasi kilpailussa.
 • Kuinka usein voin ottaa osaa Lottoon?
  Voit ottaa osaa Lottoon ostamalla maksimissaan 6 lottokuponkia per Lotto arvonta. Sinulla voi olla vain yksi aktiivinen käyttäjätili sivullamme, joten voit ottaa osaa Lottoon vain yhdellä aktiivisella käyttäjätilillä.
 • Mikä on Lotto arvonnan palkinto?
  Palkinnot vaihtelevat Lotottain. Katso täältä mikäli Lotto on aktiivinen ja mitä palkintoja voit voittaa.
 • Koska voitan Jättipotin?
  Jokaisella CashbackDeals.fin jäsenellä on automaattisesti mahdollisuus voittaa meidän Jättipotti! Kurkkaa tänne joka päivä katsoaksesi jos olet voittaja.
 • Kuinka voittaja arvotaan?
  Ohjelmistomme valitsee automaattisesti mahdollisen voittajan joka päivä. Tämän kyseisen voittajan täytyy lunastaa palkinto saman päivän aikana. Voititko sinä? Klikaa vihreää painiketta tällä sivulla “Katso voititko” ja Jättipotti on sinun!
 • Mitä voin voittaa Jättipotista?
  Jättipotti alkaa 1,00 CashCoinsista. Jos mahdollinen voittaja ei lunasta palkintoaan, ohjelmistomme valitsee mahdollisen voittajan automaattisesti seuraavana päivänä. Palkinto nousee joka päivä 1,00 CashCoinsilla.
 • Minun nimeni on “viimeaikaiset potentiaaliset voittajat” listalla, mitä voin tehdä?
  Nimesi on listalla, koska olit potentiaalinen voittaja kyseisenä päivänä. Et kuitenkaan ollut klikannut vihreää “Katso voititko” painiketta kyseisenä päivänä, joten uusi voittaja on automaattisesti valittu seuraavana päivänä. Välttääksesi häviämästä Jättipottia, voit ostaa Jättipotti hälytys lipun, joka automaattisesti lunastaa palkintosi jos olet valittuna Jättipotin voittajaksi.
 • Mikä on Jättipotti hälytys lippu?
  Jättipotti hälytyksellä, Jättipotti on automaattisesti lunastettu kun nimesi on valittu voittajaksi. Sinun ei tarvitse tarkistaa Jättipottia päivitttäin katsotaksesi oletko potentiaalinen voittaja. Ota huomioon: Jättipotti hälytys on voimassa siitä päivästä lähtien kun olet ostanut sen siihen asti kunnes olet nostanut palkintosi. Kun uusi Jättipotti kierros alkaa tämä lipuke ei ole enää voimassa ja voit ostaa uuden Jättipotti lipukkeen.
 • Mitä Jättipotti lippu maksaa?
  Tällä sivulla voit ostaa Jättipotti lipun 0,25 CashCoinsin maksulla, joka veloitetaan automaattisesti CashbackDeals.fi tililtäsi.
 • Kuinka osallistun Huutokauppaan?
  Voit osallistua Huutokauppaan täällä huutamalla haluamaasi tuotetta. Voit tehdä tarjouksen haluamastasi tuotteesta klikkaamalla sen vihreätä nappulaa. Jos sinun tekemäsi tarjous voittaa, voitat kyseisen tuotteen.
 • Kuinka paljon osallistuminen maksaa?
  Osallistumismaksu riippuu tuotteesta, vihreä nappula osoittaa kuinka monta CashCoinsia kyseisen tuotteen huutaminen maksaa. Sen jälkeen kun olet klikannut vihreää nappulaa CashCoinsit veloitetaan automaattisesti cashback-tiiltäsi.
 • Onko Huutokaupassa minimi huutoraja?
  Ei, Huutokaupassa ei ole minimi huutorajaa. Vihreä nappula osoittaa huutosumman.
 • Kuinka usein voin tehdä tarjouksen?
  Voit ottaa osaa niin usein kuin haluat, kunhan cashback-tililläsi on katetta.
 • Voinko käyttää tervetulobonusta Huutokaupassa?
  Et, Huutokaupassa ei ole mahdollista käyttää tervetulobonusta.
 • Kuinka ja koska Huutokaupan voittajat julkaistaan?
  Huutokaupan voittaja näkyy välittömästi sivulla, joten näet heti jos olet voittanut.
 • Koska vastaanotan voittamani tuotteen?
  Voittajat vastaanottavat voittamansa tuotteen 3-4 viikon sisällä.
 • Asetin tarjouksen Huutokaupassa mutta en voittanut.
  Ei hätää, voit osallistua uudelleen jos cashback-tililläsi on katetta. Uusia huutokauppoja lisätään päivittäin ja jotkut voivat myös palata uudelleen sivulle.
 • Kuinka otan osaa Bingoon?
  Voit osallistua Bingoon täällä ostamalla Bingo kortin. Voit valita kolmesta eri Bingo kortista. Jokaisesta Bingo kortista näet kuinka monta CashCoinsia voit kortista voittaa. Jos olet ostanut Bingo kortin voit valita 10 onnennumerosta joilla haluat pelata. Aloita Bingo peli ja näet heti jos olet voittanut.
 • Kuinka usein voin pelata Bingoa?
  Voit pelata Bingoa niin usein kuin haluat, kunhan sinulla on tarpeeksi CashCoinseja tililläsi. Voit valita yhden kolmesta Bingo kortista per kierros.
 • Maksaako Bingoon osallistuminen?
  Kyllä, osallistumismaksu riippuu Bingo kortista. Jokainen Bingo kortti näyttää kuinka monta CashCoinsia kukin kortti maksaa. Kun olet klikannut haluamaasi Bingo korttia, CashCoinsit vähennetään automaattisesti tililtäsi.
 • Voinko ostaa Bingo kortin tervetulobonuksella?
  Valitettavasti et voi käyttää tervetulobonusta Bingon pelaamiseen.
 • Voinko peruuttaa ostetun Bingo kortin?
  Ostettua Bingo korttia ei voi enää peruuttaa. Bingo korttiin käytettyjä CashCoinseja ei voida palauttaa tilille millään tavalla.
 • Mitä voin voittaa Bingossa?
  Bingossa voit voittaa CashCoinseja. Kuinka monta CashCoinsia voitat riippuu Bingo kortista. Jokainen Bingo kortti näyttää kuinka monta CashCoinsia voit voittaa.
 • Voitinko Bingossa?
  Jos aloitit Bingo pelin, järjestelmämme tarkistaa Bingo korttisi numerot. Näet välittömästi jos olet voittanut. Voitetut CashCoinsit näkyvät tililläsi muutaman päivän kuluttua.
 • Kuinka ja milloin Bingon voittaja ilmoitetaan?
  Bingo voittaja näkyy suoraan Bingo sivulla, joten näet heti jos olet voittanut.
 • Olen ostanut Bingo kortin mutta en voittanut.
  Ei huolta, voit pelata Bingoa uudestaan, kunhan sinulla on riittävästi saldoa tililläsi.

Eikö kysymystäsi löydy listalta? Klikkaa alla olevaa kategoriaa, jotta saat vastauksen kysymykseesi.

 
Saa 13,00% CashCoinseja Lehtikuningas
visit register click