Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
Rekisteröidy ja ansaitse 7,50 CashCoinsia
Asiakaspalvelu

Tuki

Yli 80% kyselyistä pystytään täydentämään samantien vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä lomakkeen.

Eikö kysymystäsi löydy listalta? Klikkaa alla olevaa kategoriaa, jotta saat vastauksen kysymykseesi.

Top 10 usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka lopetan Cashbackdeals.fi:n uutiskirjeen ja sähköpostien tilauksen?
  Pidämme käyttäjämme mielellämme ajan tasalla uusista verkkokaupoista, alennuskoodeista ja kampanjoista. Kaikki käyttäjät saavat tämän vuoksi säännöllisesti uutiskirjeitä. Jos et enää halua vastaanottaa päivitettyä tietoa Cashbackdeals.fi:ltä, klikkaa tänne lopettaaksesi tilauksen tai kirjaudu sisään Cashbackdeals.fi-palveluun ja siirry 'Oma tili'-osioon. Siellä voit muuttaa henkilökohtaisista asetuksistasi mitä haluat/et halua vastaanottaa.
 • Kuinka saan alennusta verkko-ostoksistani Cashbackdeals.fi:ssä?
  Siirry sivustolle www.cashbackdeals.fi ennen kuin teet ostoksia, kirjaudu sisään ja klikkaa itsesi linkkimme kautta valitsemaasi verkkokauppaan, jossa haluat ostoksia tehdä. Me rekisteröimme ostoksesi ja hyvitämme CashCoinsit käyttäjätilillesi Cashbackdeals.fi:ssä.
 • Onko tilityksille minimisummaa?
  Kyllä, hyvityksille on määrätty vähimmäissumma. Tilitystä voi pyytää, kun tilin saldo on noussut yli 25 CashCoinsin. Jos tilin saldo on alle 25 CashCoinsia, ei tilityksiä voi pyytää maksettavaksi.
 • Milloin voin pyytää tilitystä?
  Voit pyytää tilitystä, kun saldosi käyttäjätililläsi Cashbackdeals.fi:ssä on 25 CashCoinsia tai enemmän. Hyvitysten kokonaissummaan lasketaan vain hyvitykset, joiden tila on hyväksytty. Tilitystä ei ole pakko tehdä, kun tilityksen minimiraja on saavutettu. Voit antaa hyvitysten määrän nousta käyttäjätililläsi ja myöhemmin pyytää tilittämään korkeamman summan. Hyvitykset voi menettää vain, jos käyttäjä ei ole yli vuoteen aktiivinen Cashbackdeals.fi:ssä tai väärinkäytöstapauksissa.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Cashbackdeals.fi-palveluun saadakseni alennusta?
  Kyllä, saadaksesi CashCoinseja sinun tulee rekisteröityä Cashbackdeals.fi-palveluumme. Rekisteröityminen on ILMAISTA ja jäsenyyteen ei ole sidottu muita velvoitteita. Ilman rekisteröitymistä emme voi jäljittää ostoksen tekijää, jolloin cashbackin maksaminen ei onnistu. Etkö ole vielä liittynyt? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi. Käyttääksesi alennuskoodeja Cashbackdeals.fi:ssä, ei liittyminen ole välttämätöntä.
 • Olen unohtanut salasanani. Mitä nyt?
  Pyydä täällä uutta salasanaa. Täytä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä sähköpostin, joka sisältää linkin. Huom! Annetun sähköpostin pitää olla sama, jolla olet rekisteröitynyt Cashbackdeals.fi-palvelussa. Klikkaa tätä linkkiä ja tee uusi salasana. Voit vaihtaa salasanaa käyttäjätililläsi koska tahansa.
 • Kysymystäni ei löydy FAQ/Usein kysytyistä kysymyksistä. Mitä nyt?
  Ota yhteyttä meihin. Kerro meille kysymyksesi tai ongelmasi ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.
 • Saanko cashbackiä kokonaisostosummasta, jos palautan tuotteita?
  Et. Kun palautat tuotteita, muuttuu myös cashbackin määrä. CashCoinsit myönnetään vain siitä summasta, millä olet oikeasti ostanut. Joissakin tapauksissa tilauksen muuttamisen tai palautuksen myötä katoaa oikeus cashbackiin joko osittain tai kokonaan. Jos koko tilaus palautetaan, katoaa myös oikeus cashbackiin.
 • En pysty kirjautumaan sisään. Mitä minun pitää tehdä?
  Kun rekisteröidyt Cashbackdeals.fi:ssä, saat vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi. Vasta, kun olet klikannut sähköpostissa olevaa linkkiä, on rekisteröitymisesi Cashbackdeals.fi:ssä loppuun suoritettu ja voit kirjautua sisään nettisivulle. Oletko jo pidempään jäsen ja et pysty sisäänkirjautumaan nettisivulle? Pyydä tällöin uutta salasanaa. Saat sähköpostin osoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt Cashbackdeals.fi-palveluun. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä ja tee uusi salasana. Etkö pysty kirjautumaan sisään uudellakaan salasanalla? Ota tällöin yhteyttä meihin ja yritämme selvittää ongelman niin nopeasti kuin mahdollista.
 • Asun Suomen ulkopuolella. Voinko käyttää Cashbackdeals.fi-palvelua?
  Et, Cashbackdeals.fi-palvelua voi käyttää ainoastaan, jos asuu Suomessa ja omaa suomalaisen pankkitilin.

Kysymykseni ei ole listalla

Ota meihin yhteyttä

Close
jopa 5,25% CashCoins
Kahvikaveri: 5€ alennus yli 60€ ostoksesta
Koodi:ka5h60vi
Saa 2,25% CashCoinseja Holiday Club
visit register click