Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
Rekisteröidy ja ansaitse 7,50 CashCoinsia
Asiakaspalvelu

Tietoa Cashbackdeals.fi-palvelusta

Over Cashbackkorting.nl en Orangebuddies

Tietoa Cashbackdeals.fi-palvelusta

CashbackDeals.fi on cashback sivusto, josta saat cashback alennuksia kun teet verkko-ostoksia. Pystyt myös tallentamaan Cashcoinseja monella eri tavalla. CashbackDeals.fi on osa verkkomedia yritystä.

OrangeBuddies Media

Miten CashbackDeals.fi toimii? CashbackDeals.fi sivuston kautta saat erikois alennuksia kun teet ostoksia verkossa. CashbackDeals.fi tarjoaa alennuksia miljoonista eri tuotteista esim. vaatteista, kengistä, vapaa-ajasta, matkustuksesta, elektroniikasta yms. Yli 1229 nettikauppaa tekee yhteityötä CashbackDeals.fi - sivuston kanssa. Pystyt myös helposti ja kätevästi tallentamaan CashCoinseja verkkosivustolla sekä theCashbakDeals.fi App-ohjelmalla puhelimen kautta, esim. lukemalla sähköposteja, kutsumalla ystäviä, pelaamalla pelejä ja jakamalla erilaisia tarjouksia. CashbackDeals.fi sivustoon rekisteröityminen on täysin ilmaista ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia.

CashbackDeals.fi sivustolla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat edut ja palkinnot kun tekee ostoksia verkossa. Jäsenenä saat seuraavia etuja:

  • Cashback alennuksia verkko-ostoksista
  • Lisäalennuksia miljoonista tuotteista kuponkikoodilla
  • Voit tallentaa Cashcoinseja extra rahalla
  • Kutsu ystäviä ja saat ystäväbonuksen

Osa OrangeBuddies Mediaa

CashbackDeals.fi on yksi monista OrangeBuddies Median cashback-nettisivuista. Verkkomainontayrityksestä on perustettu vuonna 2009 lähtien, ja siitä on tullut kansainvälinen asiantuntija. Yli 100 cashback-sivullaan Euroopassa. Orangebuddies Media erikoistuu cashback- ja palkitsemisjärjestelmiin verkossa, tähdäten tuottamaan lisäarvoa verkkoshoppailuun kuluttajalle sekä mainostajalle.

 

Close
4,00% CashCoins
Matsmart: 15% alennus uusille asiakkaille
Koodi:UUSI15
Saa 2,25% CashCoinseja Holiday Club
visit register click