V8-lehti

Tietoa Cashbackdeals.fi-palvelusta

Over Cashbackkorting.nl en Orangebuddies

Tietoa Cashbackdeals.fi-palvelusta

CashbackDeals.fi on cashback sivusto, josta saat cashback alennuksia kun teet verkko-ostoksia. Pystyt myös tallentamaan Cashcoinseja monella eri tavalla. CashbackDeals.fi on osa verkkomedia yritystä.

OrangeBuddies Media

Miten CashbackDeals.fi toimii? CashbackDeals.fi sivuston kautta saat erikois alennuksia kun teet ostoksia verkossa. CashbackDeals.fi tarjoaa alennuksia miljoonista eri tuotteista esim. vaatteista, kengistä, vapaa-ajasta, matkustuksesta, elektroniikasta yms. Yli 1127 nettikauppaa tekee yhteityötä CashbackDeals.fi - sivuston kanssa. Pystyt myös helposti ja kätevästi tallentamaan CashCoinseja verkkosivustolla sekä theCashbakDeals.fi App-ohjelmalla puhelimen kautta, esim. lukemalla sähköposteja, kutsumalla ystäviä, pelaamalla pelejä ja jakamalla erilaisia tarjouksia . CashbackDeals.fi sivustoon rekisteröityminen on täysin ilmaista ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia.

CashbackDeals.fi sivustolla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat edut ja palkinnot kun tekee ostoksia verkossa. Jäsenenä saat seuraavia etuja:

  • Cashback alennuksia verkko-ostoksista
  • Lisäalennuksia miljoonista tuotteista kuponkikoodilla
  • Voit tallentaa Cashcoinseja extra rahalla
  • Kutsu ystäviä ja saat ystäväbonuksen

Osa OrangeBuddies Mediaa

CashbackDeals.fi on cashback verkkosivu jonka omistaa OrangeBuddies Media. Orange BuddiesMedia on verkkomedia yritys joka on perustettu vuonna 2009. Yritys on levinnyt laajalle. Yrityksellä on toimistoja tällä hetkellä Hollannissa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Edivjassa sekä yli 100 cashback verkkosivustoa Euroopassa ja Australiassa. OrangeBuddies Median tarkoitus on tuoda lisärvoa kuluttajille sekä mainostajille.

 

  Multilotto
Close
5,00% CashCoins
White Sunday/Monday - 20% alennusta naisten muodista
Koodi:white20-fi
Verisure
visit register click