Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
Kesän top 5 uutuutta
20/07/2018

CashbackDeals.fihin on saapunut taas runsaasti uusia mahtavia kauppoja, joissa shoppailessasi voit nyt myös ansaitsa samalla cashbackiä! Tässä meidän tiimimme suosikit sekä vinkit mihin kannattaa erityisesti nyt tutustua!

Finnish Design Shop + 4,00% CashCoinseja

Finnish Design Shopista saat kaikki suomalaisen designin huippunimet sekä brändit. Valikoimasta löytyy niin Marimekkoa, Iittalaa sekä Artekia kuin myös kuuluisien suunnittelijoiden kuten Alvar Aallon, Eero Aarnion sekä Kaj Franckin tuotteita. Vaikka Finnish Design Shop on nimensäkin mukaisesti keskittynyt suomalaiseen muotoiluun, valikoima on vuosien saatossa laajentunut myös muihin pohjoismaalaisiin brändeihin sekä suunnittelijoihin. Nyt kannattaa tutustua valikoimaan ja poimia kesän alennukset jopa 40% sekä 15% extra alennuksen koko ale valikoimasta, kiirehdi sillä extra alennus on voimassa ainoastaan 23.7 asti.

Eckerö Line + 3,00% CashCoinseja

Matkusta Tallinnaan edullisesti ja nopeasti Eckerö Linella! Tämä suosittu suomalainen laivayhtiö tarjoaa niin päivä- kuin yöristeilyt Tallinnaan. Risteilyjen lisäksi tarjolla on erilaisia hotellipaketteja niin Tallinnassa kuin muualla Virossa sekä spa- tai oopperapaketteja. Tiesitkö myös että Eckerö Line on ainoa laivayhtiö, jossa ostoksia tehdessäsi saat myös bonusta S-etukortilla? Näin säästät risteilystäsi vieläkin enemmän. Tutustu eri matkavahtoehtoihin ja varaa seuraava risteilysi.

Fiksuruoka uutiskirje + 0,20 CashCoinsia

Fiksuruoka.fi on monille jo varmaan tuttu verkkokauppa. Täältä saat 20-90% alennusta elintarvikkeista, joidenka viimeinen käyttöpäivä lähenee loppuaan. Tuotteet ovat silti täysin syömäkelpoisia, mutta päiväysten sekä lakisäädösten takia ruoat päätyisivät muussa tapauksessa roskiin. Tule siis mukaan vähentämään suomalaisten ruokahävikkiä sekä säästä selvää rahaa ruokaostoksissasi! Nyt kun tilaat Fiksuruoan uutiskirjeen saat ilmaisen toimituksen seuraavaan yli 29€ tilaukseesi sekä ansaitset 0,20 CashCoinsia.

Lotto247 + 6,00 CashCoinsia

Onko unelmasi olla joku päivä todella rikas? Tule kokeilemaan onneasi, pitämään hauskaa sekä toteuttamaan unelmiasi Lotto247:ssa! Täältä löydät kaikki suositut kansainväliset lotot sekä suurimmat voittopotit. Nyt esimerkiksi MegaMillionssin jättipotti on päätähuimaavat 422 000 000 dollaria! Vielä kerkeät osallistumaan tämän potit arvontaan pelkästään 3.95€:lla per rivi. Arvonta suoritetaan tänään 20.7, jonka jälkeen käynnistyy taas uusi arvonta potteineen. Lotto247:ssa voit valita numerosi itse tai kokeille pikapeli vaihtoehtoa. Pelaa missä ja milloin haluat!

Supersaver + Jopa 10,00% CashCoinseja

Varaa seuraava matkasi edullisesti Supersaverilla! Täältä löydät markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat niin lennoista, hotelleista kuin vuokra-autoista. Voit hakea lentoja yli 650 lentoyhtiön joukosta sekä majoitusta yli 240.000 hotellista. Tällä hetkellä Supersaverilla on meneillään kesäkampanja, jossa voit säästää jopa 40% omasta hotellivarauksestasi. Kun varaat pakettimatkan sisältäen lennon sekä hotellin yhessä saat hotellimajoituksestasi jopa 50% alennusta.


   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Supersaver 10,00% CashCoins

Supersaver

Halvimmat hinnat lennoista sekä hotelleista

Kampanjaan
Finnish Design Shop 0,00% CashCoins

Finnish Design Shop

Maailman suurin pohjoismaisen muotoilun verkkokauppa

Kampanjaan
ECKERÖ LINE 3,00% CashCoins

ECKERÖ LINE

Edulliset Tallinnan risteilyit Eckerö Linella

Kampanjaan
 
Close
13,00% CashCoins
1kk BookBeat-kokeilujakso ilmaiseksi
Koodi:BOOKBEAT
Saa 5,00 CashCoinsia Novita Knits -lehti & verkkokauppa
visit register click