Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
Näin säästät arkiostoksissa
15/05/2018

Nykypäivänä kaiken, myös ne kaikista arkisimmat asiat, voi tilata netistä. Kun ostat tavalliset arkipalvelusi ja tuotteesi cashback nettisivujen, kuten ShopBuddies.fin kautta, saat ostoksistasi rahaa takaisin 5 prosentista 5 euroon per ostos. Cashback nettisivut ovat ikään kuin marketin bonuskortti, mutta toimivat ineternetissä ja yhden supermarketin sijasta saat hyvitystä ostoksistasi sadoista verkkokaupoista. Teetkö ostoksia verkossa? ShopBuddies.fin avulla voit säästää satoja euroja!
 
Asumiseen ja energiaan liittyvät erilaiset sopimukset voi tehdä helposti netissä. Voit säästää kilpailuttamalla ja tekemällä sähkösopimuksen ShopBuddies.fin kautta, esimerkiksi HelppoHinta.fissä (9,00 cashbackiä). Puhelinliittymän tai nettisopimuksen voit helposti tehdä DNA:n verkkokaupassa (22,50 cashbackiä per sopimus) kun klikkaat sivulle kauttamme.
 
Kulttuuri ja vapaa-aika nielaisee Tilastokeskuksen mukaan 10,50% tuloista. Näissä “arjen luksuksissa”, kuten elokuvalipuissa, konserttipaikoissa tai festaripasseissa voi säästää ostamalla ne kauttamme Ticketmasterista (0,30 cashbackiä). Tuplahyödyn saat kun ostat arkipalvelut, kuten kampaajakäynnit, hieronnat, auton pesut ja vahaukset ynnä muut alennuksin SEKÄ cashbackin kera verkosta. Offerilla.com tarjoaa tähän tarkoitukseen oman kotikaupunkisi palvelut runsain alennuksin, voit säästää jopa 90%. Jokainen meistä myös kuntoilee (tai ainakin yrittää) aika ajoin erilaisia lajeja testaillen. FitCard on loistokeksintö, jonka lataamalla voit käydä monella eri salilla ja uimahallilla samalla kortilla ja maksulla. Kun tilaat FitCardin kauttamme, saat 10,00% cashbackiä.
 
Elintarvikkeisiin ja alkoholittomiin juomiin uppoaa myös suurin osa menoistamme. Kun shoppaat ruokasi kauttamme Fiksuruoka.fissä (4,00% cashbackiä) tai Matsmart.fissä (8,00% cashbackiä) olet vähentämässä ruokahävikkiä, sillä tuotteet ovat poistoeriä tai menneitä parasta ennen päiväyksiä. Lompakkokin todella kiittää, sillä ruuat ovat jo valmiiksi 20-90% alennettuja, ja lisäksi saat vielä cashbackiä kauppakassistasi. Äläkö unohda lemmikkiä! Älä anna nimen hämätä, sillä Peten Koiratarvikkeesta löydät herkut myös perheen kissoille, hevosille ja pieneläimille 6,00% cashbackin kera.
 
Suomalaisten tuntemat tavaratalot, johon normaalisti ajelemme motaria monet kilometrit napataksamme parhaat tarjoukset, toimivat myös netissä - usko tai älä. Säästä ajomatkassa, stressin määrässä ja rahassa tilaamalla kauttamme tutuista tavarataloista, kuten Puuilo (6,00% cashbackiä), HongKong (6,70% cashbackiä).
 
Säästääksesi arkiostoksissa, sinun ei tarvitse muuta kuin kirjautua ShopBuddies.fihin, klikata kauttamme haluamasi kaupan verkkosivulle ja tehdä ostoksesi normaaliin tapaan. 
   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Matsmart 4,00% CashCoins

Matsmart

Ylijäämä ruokaa edullisesti 20-90% alennuksella

Kampanjaan
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
PetenKoiratarvike.com 3,00% CashCoins

PetenKoiratarvike.com

Lemmikkitarvikkeet alennuksella PetenKoiratarvike.com:ista. Tarjolla kaikki tarpeellinen lemmikkien hoitoon ja ruokkimiseen.

Kampanjaan
Close
4,00% CashCoins
Saa 10% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi
Koodi:GRILLI10
Saa 5,00 CashCoinsia Novita Knits -lehti & verkkokauppa
visit register click