Side-Banner
Kaikki kotiin & syystunnelmaan
14/09/2018

Syksy on ihanaa aikaa oleilla kotona ja nauttia olostaan. Uudet kodinsistus trendit sekä tuotteet ovat rantautuneet verkkokauppoihin ja monet vaihtavat kotinsa tunnelmaa syksyisempään suuntaan. Tummanpuhuvat värit, luonnolliset materiaalit, kasvit sekä 70-luku tuntuvat olevan tämän syksyn ykkösjuttu. Tässä vinkkejä missä kannattaa shoppailla kodinsisustus tuotteita lyömättömin tarjouksin.

Finnish Design Shop + 4,00% CashCoinseja

Nyt jos joskus kannattaa hankkia uusi sohva, sänky tai vaikka uusia koko keittiö. Finnish Design Shopissa on vielä muutaman päivän ajan käynnissä Superkampanja, jossa voit säästää jopa 2.000€ kun teet ostoksia kyseisessä verkkokaupassa. Pyydä vaikka kaverisi mukaan ja tehkää sisustus shoppailut yhdessä säästäen selvää rahaa. Katso täältä kaikki alekoodit ja tee uskomattomia design löytöjä sekä säästöjä. Superkampanja on voimassa 16.9 asti.

Klingel + 2,50% CashCoinseja

Syksyn uutuudet ovat rantautuneet Klingel verkkokauppaan! Inspiroidu tunnelmallisesta kodinsisustus valikoimasta sekä lunasta 10€ alennus. Nyt kun käytät alekoodia “HZ18” kassalla tehdessäsi ostoksiasi saat kympin alennuksen, alennuskoodi on voimassa 24.9 asti.

Makujakauppa + 3,50% CashCoinseja

Makujakauppa täyttää 1 vuotta! Syntymäpäiväjuhlien kunniaksi saat nyt jopa 20€ alennusta ostoksistasi. Alennuskoodilla “HIPHEI” saat 10€ alennuksen kun ostat yli 49€:lla sekä koodilla “HIPHEI2” saat 20€ alennuksen kun ostoksesi tekevät vähintään 99€. Kiirehdi siis nyt tekemäät parhaat keittiötarvike sekä -kattaus ostoksesi, sillä tarjous on voimassa vain määrätyn ajan. Kun teet osksia yli 49€ saat myös ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

Ellos.fi + 4,00% CashCoinseja

Sisusta ja vaihda kotisi tunnelmaa valolla. Ellos.fissä saat nyt jopa 30% alennusta valaisimista. Lisäksi verkkokaupassa on käynnissä Home Deals -kampanja josta löydät yli 5.000 kodinsisustus merkkituotetta jopa 30% alennuksella. Tee fantastisia löytöjä niin kodintekstiileistä, huonekaluista kuin koriste-esineistä. Tarjoukset voimassa 25.9 asti.

Koti ja Keittiö + 8,50 CashCoinsia

Poimi tuoreimmat sisustusideat sekä vinkit Koti ja Keittiö -lehdestä. Tämä Suomen yksi suosituimmista sisustuslehdistä tarjoaa kurkistuksen kauniisiin ja inspiroiviin koteihin, herkulliset reseptit sekä käytännölliset ideat. Tilaa lehti syksyn etuhintaan joko 6 numeroa hintaan 29€ (norm. 52,70€) tai 12 numeroa 39€ (norm. 95,80€) ja säästä jopa 59%. Lehden lisäksi saat kaupan päälisiksi valitsemasi tilaajalahjan. Voit joko valita Nanson Pouta-kassin (arvo 59€), Family-valokuvakehykse (arvo 24€) tai 1 numeron lisäpituutta tilauksellesi.

 

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Makujakauppa.fi 3,50% CashCoins

Makujakauppa.fi

Keittiö- sekä leivonta designtuotteita edulliseen hintaan

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click