Side-Banner
#kaikkiarkeen
03/08/2018

Vaikka helleaalto jatkaa vieläkin voittokulkuaan, näin elokuun kolmantena päivänä on kuitenkin aika kohdata se todellisuus että koulu, työt ja normaali arkirutiini ovat kohta taas täällä. Olemme keränneet huikeita tarjouksia ja alennuksia teille, jotta arkeen paluu sujuisi vieläkin sutjakkaammin. Voit helposti klikata itsesi teemasivullemme tästä. Tai lukea enemmän alta mitä tiimimme on poiminut suosikeiksi uutta lukukautta, toimistoa sekä arkea varten.

Opiskelijoille koulukirjat lukeunuvat niihin kalleimpiin hankintoihin kun uusi lukukausi koittaa. Onneksi Adlibris ja Suomalainen Kirjakauppa ovat ottaneet pienibudjettiset opiskelijat huomioon. Nyt kun rekisteröidyt opiskelija-asiakkaaksi Adlibris.fissä (jopa 5,00% CashCoinseja) saat 10% alennusta kaikesta! (*Tarjous koskee ensimmäistä ostosta) Adlibriksesta löydät laajan valikoiman lukiokirjoja, vertaile hintoja helposti ja voit säästää selvää rahaa. Kirjojen lisäksi valikoimasta löydät myös niin muistivihkot, kynät, penaalit ja reput. Suomalaisen Kirjakaupan (4,20% CashCoinseja) verkkokaupassa saat 20% alennusta sekä ilmainen toimituksen uusista kotimaisista painetuista oppikirjoista. Sinun täytyy vain rekisteröityä kanta-asiakkaaksi ja voit hyödyntää alennuksen kirjautumalla sisään omilla kantis tunnuksillasi. Tarjous on voimassa 16.9 asti.

Koulun ja töihin paluussa monilla yksi mieluisin seikka on se, että saa ostaa uusia upeita vaatteita ja asusteita vaatekaappiin. NA-KD.comissa (5,00% CashCoinseja) on muun muassa käynnissä Back to School -kampanja, jossa saat 25% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteita koodilla “b2s-FI”. Täältä löytyy naisille kaikki uusimmat ja kuumimmat trendit. Valikoima tarjoaa elegantteja ja tyylikkäitä asuja niin toimistoon kuin rennompaa ja kokeilevampaa vaatetusta kouluun. Urban Outfitters (4,00% CashCoinseja) tarjoaa naisten ja miesten suosituimmat urbaanin katumuodin brändit sekä oman vintage malliston, jossa vaatteita on tarvittaessa korjattu tehden niistä taas täysin upouusia ja käyttökelpoisia. Verkkokauppa ei tarjoa pelkästään muotia vaan myös kodinsisustus tarvikkeita, kirjoja, vinyylilevyjä ja ainutlaatuisia lahjaideoita. Näistä tuotteista varmasti inspiroidut ja pistät oman työpisteesi vaikka helposti uuteen uskoon. Lisäksi tarjoamme Urban Outfittersiin 8.8 asti korotetun cashbackin 4,00% CashCoinseja (norm. 3,00%).

Kun listallasi on hankkia uusi tietokone tai muuta elektroniikkaa työtäsi tai kouluasi varten kannattaa tsekata muun muassa CDON.COM:in (jopa 4,00% CashCoinseja) koulunalku -kampanja, jossa saat alennusta tietokoneista jopa -24%. Täältä löydät esimerkiksi kannettavat opiskelukoneet alkaen vain 194€:sta ylöspäin sekä tietokone ohjelmat huippuhintaan, kuten Microsoft Office tai F-secure nettiturva vuoden ajaksi. InkClub.fissä (7,50% CashCoinseja) saat nyt 10% alennusta valikoiduista pienelektroniikka laitteista. Alennus valikoimaan kuuluu niin kuulokkeita sekä tietokoneen oheislaitteita. CoolShop.fissä (2,55% CashCoinseja) on myös käynnissä huikea takaisin kouluun -kampanja, josta löydät suuren ja monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita kuten toimisto- ja koulutarvikkeita, tietokoneita, soittimia, muuta pienelektroniikkaa sekä reppuja ja matkalaukkuja jopa 46% alennuksella.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
NA-KD 3,50% CashCoins

NA-KD

NA-KD on maailmanlaajuinen muotisivusto, joka myy kaikkialle ympäri maailmaa.

Kampanjaan
CDON 4,00% CashCoins

CDON

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Coolshop 2,55% CashCoins

Coolshop

Monenlaisia tuotteita vapaa-aikaan alennuksella Coolshopista. Laaja valikoima tuotteita pelaamiseen, kotiin, liikkumiseen ja vaatetukseen.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click