Side-Banner
Voita 50€ lahjakortti Offerillaan!
28/08/2018

Tämä vuosi on ollut jo hyvin kilpailutäytteinen ja niinkuin viime vuonnakin järjestimme CashbackDeals.fin jäsenille Kesäloton tänäkin kesänä. Osanottajia oli taas huikea määrä, kiitos kaikille osanottajille! Olemme vihdoin arponeet onnekkaat Kesäloton voittajat. Katso alta oletko sinä yksi onnekkaista.

1. Palkinto 60,00 CashCoinsia - Anne K.

2. Palkinto Zalandon 20€ lahjakortti - Ari S.

3. Palkinto Zalandon 20€ lahjakortti - Hannu A.

4. Palkinto 15,00 CashCoinsia – Jari H.

 

Onneksi olkoon kaikille voittajille! Kaikkiin voittajiin ollaan otettu yhteyttä henkilökohtaisesti, joten tarkistathan sähköpostisi jos olet voittajien listalla.

Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, ei hätää jatka lukemista! Meillä nimittäin on käynnissä sekä tulossa muita jäsenkampanjoita, joista sinulla on myös mahdollisuus voittaa upeita palkintoja.

CashbackDeals.fin jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua lukuisiin jäsenkilpailuihin. Nyt voit voittaa 50€ lahjakortin Offerilla.comiin. Sinun täytyy vastata vain helppoon kysymykseen ja olet mukana kisassa. Mitä omalaatuisempi ja luovempi vastaus sitä isompi mahdollisuus sinun on voittaa lahjakortti itsellesi. Osallistuminen on täysin ilmaista. Muistathan että kilpailu on tarkoitettu ainoastaan CashbackDeals.fin jäsenille. Kilpailu päättyy 9.9.2018. Osallistu nyt täällä!


   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
Offerilla rekisteröinti 1,00 CashCoins

Offerilla rekisteröinti

Rekisteröidy Suomen suurimpaan paikallisten tarjousten markkinapaikkaan ja saat 1,00 CashCoinin.

Kampanjaan
  Hotels.com
Close
13,00% CashCoins
Säästä 40% - Alekoodilla 10 elokuvaa 29,90€
Koodi:LEFFA
Side-Banner
visit register click