Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Arki on juhlaa!
06/09/2018

Nyt kun ollaan jo syyskuun puolella, voidaan jo virallisesti toivottaa syksy tervetulleeksi. Vaikka monet jäävät varmasti vielä haaveilemaan kesän perään, syksy on myös ihanaa aikaa jolloin suurin osa meistä palaa taas arjen äärelle sekä aloittavat toteuttamaan uusia jännittäviä unelmiaan. Monet aloittavat täysin uuden kappaleen elämässään. Jotkut innostuvat uudesta harrastuksesta, aloittavat uudet opinnot tai täysin uuden työn. Jotta syksy alkaisi paremmalla otteella, keräsimme huipputarjouksia alkaneeseen vuodenaikaan. Näillä varmasti teet arjesta juhlaa joka päivä!

Elisa Kirja + 1,00 CashCoin

Mikä olisikaan parempaa kuin rentoutua hyvän kirjan parissa kynttilävalon alla? Nyt kun pimenevät syysillat lähenevät on hyvä napata uutta luettavaa Elisa Kirjan ääni- sekä e-kirja valikoimasta. Nyt kun liityt Elisa Kirja palveluun saat tutustumisetuna valita mieluisen ääni- tai e-kirjan ilmaiseksi. Sinun täytyy vain ladata sovellus iOS tai Android puhelimeesi tai tablettiin sekä rekisteröityä Elisa Kirja palveluun. Lue tai kuuntele missä ja milloin ikinä haluat. Elisa Kirja pysyy aina helposti mukanasi.

InkClub + 1,00 CashCoin

Haluatko tehdä fiksuja valintoja jokapäiväisessä elämässäsi? InkClubista löydät kaiken hyödyllisen käyttötavaran kotiin ja toimistoon edulliseen hintaan. Nyt kun teet ostoksia inkClub.fissä vähintään 20€:lla saat kaupan päälisiksi upean veitsisetin (arvo 69,95€). *Tarjous on voimassa 9.9.2018 asti. Näillä veitsillä amatöörikokkikin näyttää taitonsa keittiössä! Jos et ole vielä kerennyt shoppailemaan inkClubissa, nyt kannattaa hyödyntää tarjous uusille asiakkaille. Voit valita joko valokuvapaperia, mustepatruunan tai pölypussin hintaan 0€.

Adlibris.fi + Jopa 5,00% CashCoinseja

Syystunnelman sytyttämiseksi löydät suuren valikoiman kirjoja ja muita tuotteita tarjoushintaan Adlibriksen verkkokaupasta. Pidä huolta mielestäsi sekä kehostasi inspiroivilla ja voimaannuttavilla hyvinvointikirjoilla nyt alkaen vain 4,90€, voit säästää jopa 60%. Käsitöistä innostuneille löytyy myös huikea valikoima kirjoja niin askarteluun, neulomiseen sekä nikkarointiin, nyt jopa 70% alennuksella. Poimi myös lankatarjoukset tulevia neulonta hetkiä varten, nyt muun muassa saat Socki-lankoja 4 kappaletta kympillä! *Tarjoukset ovat voimassa syyskuun loppuun asti.

Eckerö Line + 3,00% CashCoinseja

Tuntuuko että tarvitset jo pientä irtiottoa arjesta? Miltä kuulostaisi viettää syysloma laivalla? Nyt kannattaa tutustua Eckerö Linen huikeisiin Sail Away -tarjouksiin! Löydä edulliset risteily- sekä reittimatkat Tallinnaan alkaen vain 10€ /henkilö. Tarjoushinnat ovat voimassa kun matkustat aikavälillä 12.8-12.10.2018.

 

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Elisa Kirja 1,80 CashCoins

Elisa Kirja

Rentoudu parhaiden tarinoiden parissa – ääni- ja e-kirjoja 8,90 e/kk

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Side-Banner
visit register click