Saa 20,00 CashCoinsia Fortum Vakio

Alennuskoodit ja kampanjat Prinsessa

Prinsessa-lehti + Neuvokkaat prinsessat -kirja

Tilaa Prinsessa lehti tarjoushintaan vain 29€/ 6kk (norm. 44,40€) sekä valitse tilaajalahjaksi joko Neuvokkaat prinsessat -kirja (arvo 19,90€) tai kaksi kuukautta lisäpituutta tilauksellesi (arvo 15,80€).
Kampanja päättyy: 31-08-2019 Kampanjaan
Jaa ja tienaa Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa

Parhaat kampanjat

Tiede-lehti alennuksella. Tiede seuraa ajankohtaisia aiheita, tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.
Hyvä Terveys -lehdestä saat tutkittua ja taatusti luotettavaa tietoa terveydestäsi. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet.
Gloria-lehti alennuksella. Gloria on tyylikäs ja runsas lifestyle-lehti naisille. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.
Me Naiset alennuksella. Me Naiset viihdyttää, yllättää ja sykähdyttää sekä visuaalisesti että ajatuksellisesti. Värikäs lehti on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä ja elämänmakuista ajattelua.
Aku Ankka-lehti alennuksella. Voit tilata koko perheen viihdyttäjän joko paperiversiona tai digitaalisena Lataamon kautta.
Close
jopa 6,00% CashCoins
Jopa 20% alennusta tilauksestasi
Koodi:1908
Saa JOPA 16,00 CashCoinsia Apilanlehti
visit register click