OmaLaina.fi
Saat minun tavoin 3,50% CashCoinsia verkkokaupassa Philips.

Cashbackiä ja alennusta kaupasta Philips

saat tästä kaupasta cashbackiä sekä lisäalennusta 1 alennuskoodilla

Philips - johtavaa terveysteknologiaa

Verkkokaupasta löydät laajimman valikoiman Philips-tuotteita – hampaidenhoidosta karvanpoistoon ja ilmanpuhdistuksesta ruoanvalmistukseen – sekä lisätarvikkeita ja varaosia. Philips on johtava terveysteknologiayritys, jonka visiona on parantaa ihmisten elämänlaatua ympäri maailmaa merkityksellisten innovaatioiden avulla. Siitä lähtien, kun Philipsin ensimmäinen hehkulamppu tuli markkinoille yli 120 vuotta sitten, keksinnöt ja ihmiskeskeisyys ovat olleet yrityksemme ydinarvoja. Philips avasi hiljattain verkossa lippulaivamyymälän, josta kuluttajat löytävät kaikki Philipsin tuotteet ja saavat parasta asiakaspalvelua. Vahvat brändit kuten AVENT, Norelco ja Sonicare tekevät Philipsistä globaalin toimijan interaktiivisten tuotteiden ja kodinhoitotuotteiden sekä kauneus- ja terveystuotteiden saralla.
Kategoriat
CashCoins
3,50%
  • Lisätiedot
cbk-alertbar-banner
Haluatko nähdä selaimessasi kaupat joista saat cashbackiä? Käytä meidän ilmaista hyvityshälytintä

Alennuskoodit ja tarjoukset Philips

3,50% CashCoins
banner
Philipsin virallisesta verkkokaupasta aina ilmainen toimitus sekä rahat takaisin -takuu, jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi.
Kampanja päättyy: 31-12-2018 Näytä koodi

Blogi Philips

Philips Arvostelut 1 Arvostelut

Arvostelut
Hinta
Toimituskulut
Palvelu
Cashbackin nopeus
Joni Sivula  | 08/03/18   04:38:02 | Verkkokauppa-arvostelu :
Sivut ovat hiemat kankeat muta toimivat.Tuotteet ovat taattua laatua ja toimituskulut kohtuulliset. Muutenkin verkkokauppa on onnistunu niin ulkonöltään kuin toimivuudeltaankin. En voi muuta kuin suositella!
  Seiska
Vapaa Kierto Omega3
visit register click