Saa 8,50 CashCoinsia Katso

Alennuskoodit ja kampanjat Katso

Katso kesätarjous & valitsemasi lahja

Tilaa Katso kesätarjoushintaan vain 1,53€ /nro (norm. 3,07€). 15 numeron tilaukseen saat valitan kaupan päälle lahjaksi rannekellon tai kylmärepun. Kun tilaat 26 numeroa saat kaksi valitsemassi lahjaa joko rannekkellon ja Aarikan laukun tai kylmäreoun ja sääaseman.
Kampanja päättyy: 31-08-2019 Kampanjaan
Jaa ja tienaa Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa

Parhaat kampanjat

Tiede-lehti alennuksella. Tiede seuraa ajankohtaisia aiheita, tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.
Hyvä Terveys -lehdestä saat tutkittua ja taatusti luotettavaa tietoa terveydestäsi. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet.
TV-lehti Katso alennuksella. Ajankohtaista luettavaa tv- ja elokuvamaailmasta sekä täydelliset ohjelmatiedot kätevästi kotiovelle.
Gloria-lehti alennuksella. Gloria on tyylikäs ja runsas lifestyle-lehti naisille. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.
Me Naiset alennuksella. Me Naiset viihdyttää, yllättää ja sykähdyttää sekä visuaalisesti että ajatuksellisesti. Värikäs lehti on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä ja elämänmakuista ajattelua.
Saa 25,00 CashCoinsia Canal Digital
visit register click