Saa 5,00 CashCoinsia Novita Knits -lehti & verkkokauppa
Trenditietoisen shoppailijan valinta
20/12/2017

Liity nyt mukaan suureen verkkoshoppailu yhteisöön Zaful.comissa. Zaful tarjoaa kansainvälistä muotia naisille sekä miehille. Zafulista löydät suuren valikoiman mitä uniikeimpia ja särkimmäimpiä vaatteita sekä asusteita mitä muualta voi olla vaikeampi löytää. Zaful verkkokaupasta löydät tuotteita mitä et ikinä edes kuvitellut tarvitsevasi! Edulliset hinnat ja ainutlaatuiset tuotteet luovat jo itsessään uusia trendejä, ja Zaful onkin todellinen paratiisi trenditietoiselle shoppailijalle! Verkkokauppa toimii myös erinomaisena vaatekauppana henkilöille, jotka etsivät uusia ideoita vaatekaappinsa kokoamiseen sekä oman tyylinsä löytämiseen sekä rakentamiseen.

Zaful haluaa tarjota asiakkailleen trendikkäitä sekä laadukkaita vaatteita edulliseen hintaan sekä moitteettoman asiakaspalvelun. Saat ilmaisen toimituksen kun ostoksesi tekevät vähintään 30€, mikä tekee shoppailuistasi entistä edullisempaa. Koska tuotteet tulevat Aasiasta, normaali toimitusaika on hieman pidempi verraten pohjoismaalaisiin verkkokauppoihin, kestäen noin 10-20 arkipäivää. Voit myös valita nopeamman express toimituksen, joka on hieman kalliimpi mutta tuo tilauksesi nopeammin perille 6-10 arkipäivässä. Sivustolla on myös 30 päivän palautus sekä vaihto-oikeus.

Zafulissa on jatkuvasti käynnissä monia eri mahtavia kampanjoita sekä alennuskoodeja. Vielä tänään 20. joulukuuta saat ilmaisen toimituksen yli 20€ tilauksille. Nyt myös voit valita esimerkiksi sivuston suosituimmista tuotteista neljä joista saat yhden täysin ilmaiseksi, tai kun ostat yhden tuotteen saat toisen puoleenhintaan. Valmistaudu jo tammikuun paukkupakkasiin ja osta lämpimät neulet Zafulista jopa 70% alennuksin. Valikoimasta löydät niin ihania maanläheisiä värejä kuin piristäviä kirkkaita neuleita. Huomaa myös että Zaful tarjoaa tänään korotetun cashbackin, jopa huikeat 14,00% CashCoinseja. Klikkaa tänne ja tutustu upeisiin tuotteisiin ja tarjouksiin!

 

   
Close
13,00% CashCoins
SF Anytime -vuokraleffa kaupan päälle
Koodi:SFLEFFA20
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click