Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Vinkit hiilijalanjäljen vähentämiseen
19/04/2018

Tänä vuonna Maan päivää vietetään 22. huhtikuuta. Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota ympäristöön sekä tuoda esiin epäkohtia ja tapoja joihin voimme vaikuttaa maapallon hyvinvointiin. Poliittiset päätökset eivät ole ainoa tapa vaikuttaa hiilijalanjälkeen, kuluttajana meillä kaikilla on suuri päätösvalta sekä vaikutus omaan sekä Suomen hiilijalanjälkeen.WWF:n mukaan keskivertosuomalaisen vuosittainen hiilijalanjälki on noin 10CO2-ekv tonnia. Luonnonvarojen sekä raaka-aineiden minimointi sekä tuotannon eettisyys on tärkeää. Maan päivän kunniaksi kokosimme kuluttajatekoja sekä vinkkejä joilla voit itse vaikuttaa ympäristöösi.

Osta enemmän kasvis- sekä lähellä tuotettua ruokaa

Osta fiksummin ja edullisemmin ruokasi ja maapallo kiittää! Fiksuruoka.fistä (korotettu cashback 3,50% CashCoinseja 22.4 asti) löydät monia hyviä kasviruoka vaihtoehtoja sekä tuotteita, jotka ovat tuotetu lähellä. Lisäksi kaikki ruoka mitä verkkokaupan sivuilla myydään on ylijäämä ruokaa. Valikoima koostuu lähinnä valmistajien, maahantuojien sekä tukkureiden poistoeristä, jotka olisivat muuten päätyneet roskiin. Fiksuruoasta saat ruokaa aina 20-90% alennettuun hintaan! Nyt myös saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 29€ tilauksiin koodilla “CASHBACK”.

Kierrätä

Lajittele ja kierrätä äläkä tuota turhaa jätettä. Pienillä teoilla sinäkin voit vaikuttaa ympäristöösi. Mahtavana esimerkkinä toimii suomalainen Pure Waste (korotettu cashback 7,50% CashCoinseja 22.4 asti), joka on kirinyt jo paljon mainetta ympäri maailman innovatiivisella teknologiallaan. Kaikki Pure Waste:n vaatteet on tuotettu 100% kierrätetystä tekstiilijätteestä. Säästät jopa huimaavat 2 700 litraa vettä kun ostat t-paidan Pure Wastelta normaalin t-paidan sijaan. Lisäksi vaatteiden tuottamisessa ei ole käytetty minkäänlaisia kemikaaleja. Koodilla “SAVEWATER10” saat 10% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi.

Vähennä energian käyttöä kotona sekä vaihda vihreään sähköön

Suomen suositelluin sähköyhtiö Nordic Green Energy (10,00 CashCoinsia) tarjoaa sähkösopimuksia ilman kuukausimaksuja sekä monipuolisin vaihtoehdoin. Nordic Green Energy uskoo että, sähkönhankinta ei tarvitse olla aikaa vievää, kallista, tai luontoa kuormittavaa sekä rasittavaa. Valitse sopimuksesi joko vesivoima, tuulivoima, aurinkovoima tai ekoenergia. Tartu kevään kampanjatarjoukseen ja valitse uusiutuva energiantuottaja Nordic Green ja saat 50€ hyvityksen sähkölaskuusi. Voit valita vihreän sähkön alkuperän ja sopimustyypin helposti tilausta tehdessäsi.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Nordic Green Energy 12,00 CashCoins

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy tarjoaa vihreää sähköä alennuksella. Voit tehdä sähkösopimuksen vaivattomasti netissä.

Kampanjaan
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click