Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Vietä ikimuistoinen uusivuosi
21/12/2017

Uutenavuotena on aina ihanaa viettää aikaa ystävien sekä läheisten seurassa! Uudeksivuodeksi löytyy aina paljon erilaisia taphatumia mistä valita. Tässä erilaisia tarjouksia, jotka voit hyödyntää oman uuden vuoden viettoosi, tai poimia ideoita mitä puuhata esimerkiksi uudenvuoden aattona.

Vietä uusivuosi rentoutumalla rakkaasi kanssa kaksin! Hanki nyt Flamingo Spa -kylpylään kaksi aikuisten lippua alennettuun hintaan 59€ (norm. 78€).Tai nyt kun ostat minkä tahansa Flamingo Spa lahjakortin saat myös huiman jouluedun. Etusi voi olla jopa 78€! Lahjakortin voi vapaasti käyttää haluamillesi Flamingo Span palveluille.

Ticketmasterista löydät liput erilaisiin uudenvuoden tapahtumiin sekä jokaiseen makuun. Nauti musiikista Helsingissä joko Helsingin Barokkiorkesterin perinteisestä Uudenvuoden juhlakonsertista Musiikkitalolla tai Alakulttuuritalolla järjestättävässä uudenvuoden tapahtumassa, jossa muun muassa esiintymässä Pariisin Kevät, Yona ja Liikkuvat Pilvet, Elias Gould, Iisa ja monia muita huippuartisteja. Jos olet viettämässä uuttavuotta pohjoisessa, Ticketmasterista löydät muun muassa lippuja Rukalla sijaitsevaan legendaariseen Piste Ravintolan 2018 UV-Partyihin tai Kolarissa Ravintola Taigassa esiintyvä Pete Parkkonen konserttiin! Kun varaat liput Ticketmasterista saat jopa 0,20 CashCoinsia!

Let's Dealistä ja Offerillasta löydät paljon erilaista puuhaa ja ohjelmaan uudenvuoden viettoon. Osta lahjakortti edulliseen tarjoushintaan johonkin lempiravintolaasi, ja säästä jopa 50% uudenvuoden illallisestasi. Let's Dealissä ja Offerillassa voit helposti valita oman kaupunkisi ja löytää tarjolla olevat ravintolat, palvelut ja muut tarjoukset. Juhli ystäviesi kanssa yhdessä ja vuokraa sauna- ja konferenssitila 1-25 henkilölle Lauttasaaren upouudesta Lounge360:sta! Normaalihinta Lounge360 on 483,60€ ,jonka voit hankkia nyt Let's Deals kautta alennettuun hintaan alkaen 159€. Tai koe jännittäviä ja ikimuistoisia hetkiä Helsinki Escape Agent On Board -pakohuone pelissä, jonka saat nyt edulliseen hintaan 69€ (arvo 130€) 2-6 hengelle.

Vaihda maisemaa ja vietä uusivuosi vaikkapa Berliinissä tai Kööpenhaminassa! Ebooker.fistä löydät paljon eri lentotarjouksia alle sadalla eurolla! Tai säästää jopa 17% kun varaat lennon sekä hotellin samaan aikaan. Expedia.fistä löydät myös paljon uskomattomia tarjouksia. Poimi edulliset yöpymiset ja maksa 59€ tai vähemmän hotellimajoituksestasi tai etsi sopiva pakettimatka alle 179€ hintaan lempi matkakohteestasi!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
Ticketmaster 0,20 CashCoins

Ticketmaster

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945 ja nyt toimimme nimellä Ticketmaster Suomi. Kuulumme kansainväliseen Ticketmaster-konserniin. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27:ssa maassa.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Side-Banner
visit register click