Side-Banner
Verkkoshoppailun ABC
30/03/2017
Näin tienaat rahaa verkkoshoppailun avulla -blogisarja jatkuu!
Verkossa shoppailu helpottaa nykypäivän arkea huomattavasti. Enää ei tarvitse edes mennä kauppaan, vaan voit ostaa ruokasi helposti netistä ja saat ne kotiovellesi tuota pikaa. Hauskinta on, että nykypäivänä verkkoshoppailulla on myös mahdollista tehdä rahaa. Tätä varten me olemme olemassa.
 
Cashbackdeals.fi on olemassa teitä, netissä ostoksia tekeviä, varten. Sivultamme löydät yli 630 verkkokauppaa ja kokosimme lisäksi netin ajankohtaiset alennuskoodit saman katon alle. Kauttamme voit shoppailla sinulle tutuissa verkkokaupoissa, kuten Ellos, Suomalainen KirjakauppaLehtikuningas taikka ihan tuntemattomissakin uutuuksissa. Erikoisuutenamme rakas lukija, on kuitenkin antaa tuplahyöty sinulle, nimittäin cashbackiä ostoksistasi sekä keräämillämme alennuskoodeilla ja tarjouksilla alennusta verkko-ostoksistasi lempikaupoissasi.
 

 

Miten teen ostoksia verkossa CashbackDealsin avulla?
Katso tarkemmat ohjeet täältä. HUOM! Tämä ei ole hankalaa - jos olet kirjautuneena sisään, kaikki on OK.
 1. Kirjaudu sisään
 2. Valitse haluamasi verkkokauppa sivuiltamme
 3. Klikkaa verkkokaupan sivuille
 4. Tee ostoksesi
Mikä on cashback ja mistä se tulee?
Yhteistyökumppanimme, yli 630 verkkokauppaa, maksavat meille komissiota kun sinä ostat heidän tuotteensa meidän kauttamme. Me palkitsemme sinut tästä jakamalla kyseisen komission sinun kanssasi. Kun yhteistyökumppanimme on maksanut komission meille, laitamme lupaamamme osasi sinun käyttäjätilillesi CashCoinsien muodossa. CashCoinsien arvo on 1 CashCoin = 1 euro. Saat tehtyä tilityksen pankkitilillesi kun olet kerännyt 25 euroa. 
 
Miten saan rahaa takaisin ostoksistani?
Ostotapahtumasi kirjautuminen meidän järjestelmäämme on ratkaiseva tekijä cashbackin saamisessa. Yhteistyökumppanimme jäljittävät sivuilleen saapuvat ostajat ainutlaatuisen linkin kautta, josta he voivat seurata kauttamme tulevaa liikennettä, sekä jäljittää yksittäisen ostajan. Tällä tavoin mekin järjestelmässämme tiedämme, että kuka teistä käyttäjistä on shoppaillut kyseisessä verkkokaupassa ja näin voimme maksaa oikeille henkilöille oikean summan cashbackiä. Jos jostain syystä et ole käyttänyt meidän uniikkia linkkiä shoppaillessasi (klikannut verkkokauppaan kauttamme), yhteys on katkennut tai et ole ollut kirjautuneena sisään palveluumme, emme voi jäljittää ostotapahtumaasi. Näin myöskään meille ei makseta komissiota, josta emme taas voi maksaa sinulle kuuluvaa cashbackiä. Varmista siis, että:
 1. Olet kirjautuneena sisään
 2. Teet ostokset 24 tunnin sisällä klikkauksesta
 3. Tarkista tietokoneesi asetukset
Saako lempikaupastani cashbackiä?
Kirjoittamalla verkkokaupan nimen, kategorian tai muita avainsanoja hakulaatikkoon sivumme oikeassa yläkulmassa, voit tarkistaa onko haluamasi kauppa valikoimassamme. Jos sitä ei löydy, lähetä meille toiveesi ja me otamme heihin yhteyttä. Saatat löytää lempikauppasi tarjouksien, kyselyjen ja kilpailujen lisäksi myös:
 1. Selaamalla kategorioita sivullamme
 2. lukemalla ajankohtaisia blogitekstejä
 3. seuraamalla ajankohtaisia kampanjoita
 4. pitämällä sähköpostiasi silmällä.
HUOM! Nyt kevätteemassamme vinkkejä kodin sisustukseen, autoiluun sekä puutarhanhoitoon.
 
Onko sinulla kysyttävää verkko-ostoksien tekemisestä kauttamme? Mistä kaupasta sinä haluaisit saada cashbackiä? Kommentoi alle ja otamme heihin yhteyttä!
   
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click