Saa 15,00 Saa 15,00
Veikkaa & voita 50,00 CashCoinsia
29/01/2018

Nyt on taas aika osallistua “Veikkaa ottelun tulos” kilpailuun. Yksi vuoden kuumimmista urheilutapahtumista on kohta täällä ja on aika veikata kuinka monta mitalia Suomi oikein tuo kotiin. Tule meidän mukaan jännittämään sekä voittamaan suuria summia CashCoinseja!

Täällä kyseisessä sivulla voit osallistua meidän erilaisiin ajankohtaisiin veikkaus kilpailuihin, joita CashbackDeals.fi järjestää useita kertoja vuodessa. Aina kun veikkaus kilpailu on aktiivisena voit ottaa osaa kisaan 1,00 CashCoinsin osallistumismaksulla.

Voittaja valitaan arpomalla oikein arvanneiden kesken. Palkinnoksi voittaja saa 50,00 CashCoinsia omalle cashback tililleen. Kilpailun osallistumis ehtoihin kuuluu että on CashbackDeals.fin jäsen. Kilpailuun voi osallistua kerran per jäsen. Osallistujana voit veikata vain yhtä tulosta, etkä myöskään voi enää vaihtaa veikkaamasi tulosta jälkikäteen. Osallistumismaksu 1,00 CashCoin veloitetaan käyttäjätililtä automaattisesti, eikä osallistumista voi enää peruuttaa. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti sekä nimi julkaistaan blogi tekstissä viikon sisällä kilpailun päätyttyä. Osallistuminen tällä hetkellä meneillään olevaan kilpailuun “Kuinka monta mitalia Suomi voittaa Pyeongchangissa?”, päättyy 9. helmikuuta, joten nyt äkkiä osallistumaan jos et ole vielä ehtinyt!

Kilpailuun pääset nyt täältä. CashbackDeals.fi toivottaa onnea kaikille osallistujille!

   
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click