Saa 15,00 Saa 15,00
Uutta CashbackDeals.fissä!
11/01/2018

Uusi vuosi on tullut myös uusia tuulia CashbackDeals.fihin! Palvelustamme löydät koko ajan uusia mielenkiintoisia kauppoja. Kokosimme listan muutamista uusista tunnetuista verkkokaupoista ja palveluista, joissa shoppailemalla saat nyt myös cashbackiä kauttamme!

Urheilun ja katumuodin ystäville löydät nyt Puman verkkokaupan, jossa ostoksia tehdessäsi voit ansaita 3,00% CashCoinseja palvelumme kautta. Verkkosivuilta löydät niin lajikohtaiset kuin vapaa-aikaan sekä omaan tyyliisi soveltuvat vaatteet ja varusteet miehille, naisille sekä lapsille. Puma on yksi maailman johtavimpia urheiluvaatemerkkejä, joka on suunnitellut tuotteitaan niin huippu-urheilijoiden kuin harrastajienkin käyttöön. Tällä hetkellä Puman verkkokaupasta löydät talven alennusmyynnit, joissa voit tehdä mahtavia löytöjä sekä säästää jopa 40% suosikki tuotteistasi.

Yksi maailman ikonisimpia ja tunnetuimpia kenkäbrändejä löytyy nyt myös CashbackDeals.fi palvelustamme. Vuonna 1947 perustettu Dr. Martens on vuosikaudet tunnettu laadukkaista ja käytännöllisistä saappaistaan, jotka alunperin olivat hyvin suosittuja muun muassa duunareiden keskuudessa koska en kestivät todella hyvin kulutusta. Dr. Martensin talven aleissa voit nyt löytää laadukkaat popot talven kylmiin säihin jopa 50% alennuksin. Vaikka brändi onkin tunnettu jalkineistaan, valikoimasta löytyy kenkien lisäksi nykyään myös erilaisia asusteita ja ainutlaatuisia vaatekappaleita.

Oletko elokuvien ystävä? SF Anytime palvelussa voit vuokrata ja katsoa uusimpia ja suosituimpia elokuvia helposti ja edullisesti. SF Anytimessa sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksuja, maksat vain vuokrausmaksun elokuvasta, jonka haluat katsoa. Voit katsoa elokuvia missä ikinä ja milloin haluat, sillä palvelu toimii verkon lisäksi myös äly-tv:ssä sekä iOS ja Android sovelluksissa.

Edullista ja inspiroivaa muotia naisille ja lapsille voit ostaa nyt myös Lindexin verkkokaupasta ja samalla saada ostoksistasi cashbackiä! Valikoimasta löydät niin vaatteet naisille ja lapsille, kosmetiikka sekä alusvaatteita. Lindex myöskin tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen Lindex-myymälään. Lindex tarjoaa useita kampanjoita, nyt esimerkiksi saat alushousuja tai lasten basic- tuotteita edulliseen tarjoukseen ota 3 maksa vain 2! Kurkkaa myös verkkosivuilla käynnisä olevaan talven alennusmyynteihin, joissa voit säästää jopa 50% muodista.

Yksi viime vuoden uusista mielenkiintoisista tulokkaista on Matsmart.fi. Matsmart myy ylijäämäruokaa, jota ei syystä tai toisesta olla saatu myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa. Ylijäämäruoka, joka muuten päätyisi jätteeksi myydään 20-90% alennuksella Matsmartin verkkokaupassa. Yhtiön mukaan vuonna 2016 Matsmartin asiakkaat pelastivat 708 tonnia ruokaa. Tämä vastaa 650 auton hiilidioksidipäästöksiä vuodessa. Verkkokaupan valikoima ja tarjoukset vaihtuvat jatkuvasti, joten tämän verkkokaupan sivuilla kannattaa vierailla useamminkin! Joka viikko löydät muun muassa Matsamrtin viikon löydöt, josta löydät ruoka tuotteet entistäkin halvempaan hintaan. Matsmart toimittaa kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaata lukuunottamatta. Toimitusaika vaihtelee noin kolmesta kuuteen arkipäivään. Nyt voit saada Matsmartissa ostoksia tehdessäsi vieläkin enemmän cashbackiä 20 päivän ajan, korotetulla cashbackillä (5,50% CashCoinseja).

Skandinaavisen tyylin ystäville löydät nyt paljon tanskalaisia tunnettuja vaatebrändejä, joissa ostoksia tehdessäsi saat nyt myös cashbackiä (3,00% CashCoinseja). SELECTED FEMME:n verkkokaupan mallistoista löydät ajattomia klassikkovaatteita, joilla on helppo luoda elegantti klassinen vaatekomero tai bisnestyyli. VILA ottaa hyvin naisellisen lähestymistavan tarjoamaansa naisten vaate valikoimaansa. Vaatteet ovat hyvin naisellisia ja yksinkertaisia pienin yksityiskohtineen, joka sopii modernin yksinkertaiseen sekä herkkään tyyliin. Miehille vaatteita ajattomaan sekä urbaaniin tyyliin löydät edullisesti ONLY & SONS verkkokaupasta. Valikoimaan kuuluu niin yksinkertaiset perus farkut kuin juhlavaatteetkin. ONLY & SONS on keskittynyt tarjoamaan tuotteita niin ajattomaan tyylin kuin vähän kokeilevaampaankin, inpiroituen uusista trendeistä ja urbaanista ympäristöstä. Lapsille taas vaatteita voit ostaa nyt NAME IT- verkkokaupasta, joka on jo vuodesta 1986 lähtien tarjonnut värikästä lasten muotia edulliseen hintaan. NAME IT keskittyy tuote suunnittelussaan aina turvallisuuteen, mukavuuteen, kestävyyteen sekä laatuun. Kaikki kyseiset vaatemerkit kuuluvat samaan tanskalaiseen BESTSELLER konserniin. Kun liityt asiakasklubiin saat 5€ alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi haluamasta kaupastasi. 

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
SF Anytime 0,20 CashCoins

SF Anytime

Katso elokuvia missä ja milloin ikinä haluat

Kampanjaan
Lindex 4,00% CashCoins

Lindex

Edullista ja inspiroivaa muotia naisille sekä lapsille

Kampanjaan
Matsmart 4,00% CashCoins

Matsmart

Ylijäämä ruokaa edullisesti 20-90% alennuksella

Kampanjaan
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click