Saa JOPA 24,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Katso voititko sinä!
22/01/2018

Monet teistä CashbackDeals.fi jäsenistä huomasikin meidän, tänäkin vuonna järjestettävän, Uuden Vuoden Lotto -arvonnan! Osallistujia oli taas huima määrä. CashbackDeals.fi haluaakin kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita.Tänä vuonna jaoimme kolme mahtavaa palkintoa. Tässä tämän vuoden voittajat:

1. Pääpalkinto – 40,00 CashCoinsia : Markku K.

2. Palkinto – 25,00 CashCoinsia: Jan G.

3. Palkinto – Zalando 20€ lahjakortti: Lilja H.

Jos tällä kerralla onni ei tärpännyt meillä on monia muita kilpailuja, joihin voit osallistua jo heti ja lisää on tulossa. Joten kannattaa pysyä kuulolla jos sinua kiinnostaa voittaa suuria summia CashCoinseja tai muita upeita palkintoja!

Yhdessä suurimmassa jäsenkilpailussamme sinulla on mahdollisuus voittaa huikeat 150,00 CashCoinsia! Tämän lisäksi vuoden kestävässä jäsenkilpailussamme jaamme neljä kappaletta CDON.COM:in 25€ arvoisia lahjakortteja. Kyseiseen kilpailuun voi osallistua vain kerran ja kilpailu on tarkoitettu ainoastaan CashbackDeals.fin jäsenille. Osallistuminen on ilmainen joten nyt kipinkapin klikkaamaan tänne “osallistu” painiketta!

Tänä vuonna meillä on tulossa myös lukuisia “Veikkaa ottelun tai kilpailun tulos” -kilpailuja, joista ilmoitamme myöhemmin. Kannattaa kuitenkin olla hyvin piankin kuulolla, sillä yksi suurimmista urheilutapahtumista on ihan kohta täällä! Aina kun tällä sivulla on kilpailu aktiivisena, voit osallistua kisaan veikkaamalla tulosta 1,00 CashCoinsin osallistumismaksulla. Palkinnoksi voittaja saa 50,00 CashCoinsia!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
CDON 4,00% CashCoins

CDON

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Saa 8,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click