Side-Banner
Vuoden 2017 top kaupat
15/01/2018

Sivultamme löydät jo yli 966 erilaista verkkokauppaa, joissa voit ostoksia tehdessäsi samalla tienata cashbackiä. Haluatko tietää missä muut CashbackDealsin jäsenet shoppailevat tai vain löytää uusia verkkokauppoja missä tehdä mahtavia löytöjä ja saada sen lisäksi vielä cashbackiä verkko-ostoksistasi? Kokosimme verkkosivumme vuoden 2017 top-kaupat, joihin sinunkin kannattaa tutustua!

AliExpress + 7,00% CashCoinseja

AliExpress on Alibaba konserniin kuuluva kiinalainen Ebayn tapainen kauppapaikka verkossa. AliExpressistä löydät yli 6000 tuotekategoriaa, joista monet suomalaiset tilaavat muun muassa puhelimia, elektroniikkaa sekä vaatteita edulliseen hintaan. Tilaukset tulevat yleensä yksittäisiltä myyjiltä sekä tukkuyrityksiltä, joidenka arvostelut pystyt helposti näkemään AliExpressin sivulta helpottaen ostopäästöstäsi, sekä tarkistaa tuotteen sekä kauppiaan luotettavuuden. AliExpressissä ostosten teko on helppoa ja nopeaa. Tilauksissa on usein ilmaiset postituskulut, mikä tekee shoppailusta vieläkin edullisempaan. Toimitusajat vaihtelevat noin 20-40 arkipäivään.

Fitnesstukku.fi + 6,00% CashCoinseja

Fitnesstukku on kehonrakentajien ja urheilijoiden paratiisi, täältä löydät kaikki parhaat tuotemerkit, tarvittavat ravintolisät, treenivaatteet- sekä tarvikkeet edullisin hinnoin. Olit sitten ammatiltasi urheilija tai tykkäät treenata vapaa-ajallasi Fitnesstukusta löydät tarvittavat tarvikkeet omaan budjettiisi, tarpeidesi sekä tavoitteidesi mukaan. Saat ilmaisen toimituksen yli 49€ tilauksiisi, Fitnesstukku.fi tarjoaa myös ilmaisen palautuksen sekä hintatakuun kaikkiin tuotteisiinsa. Katso viikottain vaihtuvat kampanjat ja tee mahtavia löytöjä!

Yves Rocher + 5,00% CashCoinseja

Yves Rocher on tarjonnut naisille luonnonkosmetiikkaa jo vuodesta 1959 lähtien. Kaikki tuotteet ovat peräisin kasveista. Yli 30 miljoonaa naista 80 eri maistaa käyttää Yves Rocherin tuotteita. Saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen kun ostoksesi tekevät yli 19€ sekä 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen sinulla on 14 päivän vaihto – palautus-oikeus. Tämän lisäksi saat tilaajalahjan aina kun tilaat Yves Rocherilta.

InkClub + 7,50% CashCoinseja

InkClub on pohjoismaiden suurin musteaineiden toimittaja. Voit tehdä ostoksesi joko yrityksellesi hinnoilla ilman alvia tai yksityishenkilönä alvin kanssa. Musteaineiden lisäksi inkClub tarjoaa myös tulostimia, tulostintarvikkeita, toimistotarvikkeita, lamppuja, pölypusseja sekä muun muassa paristoja. Oletko inkClubin uusi asiakas? Tilaa nyt mustepatruuna tai valokuvapaperia hintaan 0€! InkClub.fissä teet fiksuja valintoja arjen ostoksissasi, täältä löydät kaikki arjen pikkutarpeet edullisin hinnoin. Saat aina 30 päivän avoimen kaupan tilauksillesi.

Jotex.fi + 5,50% CashCoinseja

Trendikkäät tuotteet kotiin löydät vaivattomasto Jotexin verkkokaupasta. Jotex on yksi pohjoismaiden suosituimpia sekä suurimpia kodinsisustus verkkokauppoja, tarjoten kuumimmat kodin sisustustuotteet sekä parhaimmat tarjoukset. Jotex suunnittelee itse suurimmanosan tuotteistaan, jotka ovat aina uusimpien trendien inspiroimia. Löydä viikottain vaihtuvat tarjoukset Jotexin verkkokaupasta sekä inspiroidu piristämään omaa kotiasi!

Nielsen + 5,00 CashCoinsia

Liity ilmaiseksi Nielsenin kuluttajapaneeliin ja pääset ansaitsemaan erilaisia palkintoja kun vain kerrot omista ostotavoistasi. Haluatko vaikuttaa tunnettuihin tuotemerkkehin tai suosikki tuotteisiisi tai brändeihin? Nielsenin avulla se on mahdollista! Se minkälaisia ostopäätöksiä teet voi todella vaikuttaa siihen mitä lempikauppojesi valikoimaan kuuluu. Liittyminen on vaivatonta, ja jopa tästä saat jo pelkästään huikeat 5,00 CashCoinsia!

Oslo Skin Lab + 5,00 CashCoinsia

Haluatko saada nuorekkaamman ihon ja vähemmän ryppyjä? Tutkitusti todistettu Oslo Skin Labin kollageenijauhe auttaa sinua saavuttamaan täydellisen ja hehkuvan ihon. Nyt voit helposti juoda rypyt pois! Kokeile The Solution kollageenia nyt 50% alennuksella, joka on neutraalinen makuinen jauhe jonko voi sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Oslo Skin Lab tarjoaa vielä 16 päivän ajan tupla cashbackin, 10,00 CashCoinsia joten nyt jos koskaan on oiva tilaisuutesi kokeilla tätä megatrendiä!

Hyvä Terveys- lehti + 8,00 CashCoinsia

Hyvä Terveys on Suomen suosituin terveyden sekä hyvinvoinnin lehti. Hyvä Terveys tarjoaa tärkeätä sekä laadukasta tietoa hyvinvoinnista liittyen liikuntaan, terveelliseen ruokavalioon, tutkimuksiin, henkiseen hyvinvointiin sekä ihmissuhteisiin. Tilaa nyt Hyvä Terveys lehti edulliseen tarjoushintaan sekä saa ilmainen tilaajalahja, inspiroidu sekä pidä yllä terveellistä elämäntapaa Hyvä Terveyden avulla!

Vadelmaketoni + 4,90 CashCoinsia

Vadelmaketoni on laihdutustuote, joka on saavuttanut suuren suosion muun muassa USA:ssa, Ruotsissa ja nyt myös monien suomalaisten keskuudessa. Vadelmaketonin avulla painosi lähtee takuuvarmasti laskuun. Asiakkaat laihtuvat keskimäärin 1,5 – 3 kg viikossa Vadelmaketonin avulla. Tuote sisältää vain luonnollisia raaka-aineita, taaten tuotteen turvallisuuden sekä sopivuuden kenelle tahansa. Vadelmaketoni tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua tuotteeseen kokeilemassa sitä ilmaiseksi (norm. 39,90€), joudut vain maksamaan postituskulut 4,90€. Tämän lisäksi saat 4,90 CashCoinsia!

Verisure + 3,00 CashCoinsia

Tiesitkö että Suomessa murtaudutaan jonkun kotiin joka toinen tunti? Tämän takia on hyvä turvata koti ja ennaltaehkäistä kotiisi murtautumista hälytysjärjestelmällä. Verisure tarjoaa Suomen suosituimman kodin hälytysjärjestelmän, joka näkee, puhuu ja kuulee! Verkkosivuilla voit helposti pyytää Verisurea laskemaan oman hälytysjärjestelmäsi hinnan ja saada vastauksen minuutissa. Tee soittopyyntö ja tienaa jopa 3,00 CashCoinsia. 

   
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Side-Banner
visit register click