Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Tienaa älypuhelimellasi
12/03/2018

Oletko jo kokeillut meidän CashbackDeals.fi mobiilisovellustamme? CashbackDeals APP:illa tienaat CashCoinseja helposti missä ja milloin ikinä vain haluat, olit sitten matkalla, kotona löhöämässä, bussissa matkalla töihin tai tai muuten vain menossa.

Voit ladata sovelluksen iPhonellesi App Storesta sekä Android puhelimelle Google Play Storesta. Sovelluksen lataaminen on täysin ilmainen. Itseasissa sovelluksen lataamisesta saat myös pienen hyvityksen. Lataamalla sovelluksen palkitsemme sinua 0,20 CashCoinsilla. Sinun täytyy vain käyttää sovellustamme vähintään 7 päivän ajan, jonka jälkeen hyvitys ilmestyy cashback tilillesi. HUOM! Ansaitset CashCoinsit tilillesi vain kun klikkaat app store painikkeita täällä omalla mobiililaitteellasi. Jos lataat sovelluksen suoraan siirtymällä APP/Googel Play Store -kauppaan sovelluksen lataamisesta et saa hyvitykseksi CashCoinseja.

CashbackDeals mobiilisovellus toimii samalla tavoin kuin meidän verkkosivumme. Sovelluksessa voit vaivattomasti ja nopeasti selata ja poimia tuoreimmat tarjoukset sekä tehdä ostoksia ja samalla säästää huimia summia ansaitsemalla cashbackiä. APP:illa voit myös muun muassa lukea CashMaileja, kerryttää cashback saldoa klikkaamalla bannereita, osallistua jäsenkilpailuihin, voittaa palkintoja, ansaita cashbackiä ilmaiskampanjoista sekä paljon muuta.

Ansaitse enemmän lataamalla meidän mobiilisovellu täältä!

   
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Side-Banner
visit register click