Lotto247
Tervetuloa syyskuu!
31/08/2016

Ilman kirpakoituessa ja raikastuessa on mahtava aika lähteä metsään patikoimaan, sienestämään ja telttailemaan. Ennen kaikkea haluamme päästä jo ihastelemaan kaunista syysruskaa!


Vuodenajat ovat Suomen parhautta. Tosin jotta niistä selviää, on oltava kunnon varusteet mukana. Seuraavista kaupoista löydät kuteet ja vehkeet jokaiselle patikointipolulle ja sienimättäälle sekä säähän kuin säähän!

 

 

Erämiesten ja -naisten sekä retkeilijöiden luottokauppoja: Sissos, Outnorth, Halti, Scandinavian Outdoor sekä Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistaman Maanpuolustusyhtiön verkkokauppa Inttistore.

 

Eläinystävällisesti valmistetut ulkoilutuotteet löydät Stormbergiltä ja kaiken maailman tarvikkeet reissun päällä kartoista kiikareihin ja telttoihin löydät Matkavarusteen verkkokaupasta. Saat Cashbackia myös Suomen kansan kestosuosikkikaupasta, armeijan ylijäämävarasto Varustelekasta.


Kaikki tarvittava metsästykseen löytyy Retkitukusta. Jos haluat selata kaikki ulkoilu ja retkeilykauppamme, löydät ne täältä.


Jos sienilaadut ovat päässeet unohtumaan tai haluaisit lukemista telttailuretkelle, lukaise blogipostauksemme, josta voit napata parhaat lukuvinkit retkelle alennuksineen!


Ja sitten ei muuta kuin luonnosta nauttimaan! Ihanaa alkavaa syksyä kaikille!     Share on Google+
  OmaLaina.fi
Nielsen
visit register click