Side-Banner
Terveellinen tammikuu
18/01/2018

Uusi vuosi tuo aina tullessaan erilaiset muutokset ja haasteet. Moni haluaa aloittaa uuden vuoden niin sanotusti puhtaalta pöydältä esimerkiksi erilaisten “kehon puhdistus” kuten tipaton tammikuu ja terveellinen tammikuu haastein. Tässä meidän parhaat vinkit ja kaupat, joilla päästä hyvään alkuun kohti energisempään sekä terveellisempää elämäntapaa.

Aloita oma elämäntapa remonttisi nyt ja tilaa ET Terveys tukemaan omaa kehitystäsi! ET Terveys tarjoaa vertaistukea, inspiroivia selviytymistarinoita sekä motivoivia ohjeita ja vinkkejä jaksamiseen ja terveyden ylläpitoon. Saat hyödyllistä tietoa ammatti asiantuntijoilta muun muassa ruokavaliosta, liikunnasta ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. Et Terveyden avulla pysyt myös kartalla uusimmista terveysuutisista. Nyt saat vuoden lehdet hintaan 49,00€ (norm. 89,00€) sekä valisemasi lahjan kaupan päälle!

Paranna urheilu suoritustasi sekä treenaa tyylikkäänä NIKE:n laadukkaiden ja kestävien treenivatteiden sekä välineiden avulla. Täältä löydät kuumimmat trendit katumuodin ja urheiluvaatteiden saralta. Customise osiossa voit myös kustomoida NikeiD kenkäsi oman visiosi mukaan. Kun tilaat Nike.comista 50€:lla saat ilmaisen toimituksen sekä aina ilmaisen palautuksen. Oletko opiskelija? Nike.com tarjoaa opiskelijoille 20% alennusta, kun rekisteröidyt UniDAYS- käyttäjäksi ja saat alennuskoodin verkkokauppaan.

Fitbitin tuotteiden avulla saavutat taatusti uuden vuoden uudet tavoitteet. Fitbit tarjoaa puettavia elektoniikkatuotteita, joiden avulla saavutat helposti omat urheilu sekä terveys tarvoitteesi. Fitbit tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa erilaiset aktiivisuusrannekkeet sekä sykemittarit, jotka mittaavat päivän jokaisen hetken kuten aktiivisuutesi, urheilusuorituksesi sekä nukkumisesta painoon. Fitbit motivoi, inspiroi ja tekee liikkumisesta hauskempaa kun näät kehityksesi konkreettisesti. Voit synkronoida tietosi langattomasti omaan älypuhelimeesi tai tietokoneeseesi.

Oletko jo kuullut tästä megatrendistä? Paljon positiivista palautetta saanut Oslo Skin Labin Anti-wrinkle kollageenijauhe on tutkitusti todettu auttavan ryppyjen ja juonteiden vähentämiseen. Kollageenia on pidetty jo pitkään positiivisena tekijänä taistelua ryppyjä vastaan, kollageenin nauttiminen sisäisesti on todettu auttavan ihon säilyttämisen nuorekkaana, kun iän myötä kollageenin määrä kehossa alkaa vähentymään. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Anti-wrinkle kollageenijauheen 50% alennuksella! Kollageenijauhe on neutraalinen makuinen ja sen voi sekoittaa mihinkä tahansa ruokaan tai juomaan. Tutkimuksen mukaan 2 viikon käytön jälkeen rypyt vähenevät jopa 20%. Saa nyt huikeat 10,00 CashCoinsia korotettu cashback ansiolla, joka on voimassa vielä 13 päivän ajan!

Onko uuden vuoden tavoitteesi pudottaa painoa? Acai Berry-lisäravinteen avulla pudotat turvallisesti ja luonnollisesti painoa. Acai-marjat sisältävät antioksidantteja, joilla on tutkitusti useita terveellisiä vaikutuksia. Acai marjat muun muassa kohentavat ihmisen immuunijärjestelmää, nortavat energiatasoja, parantavat sydänterveyttä sekä auttavat hillitsemään ruokahalua. Acai-Berry-lisäravinne on mainio apukeino henkilölle, joka haluaa pudottaa painoa mutta silti kamppailee kunnollisen liikuntarytmin kanssa energiapuutteen takia. Kokeile nyt Acai-Berryä ilmaiseksi kuukauden ajan, maksat vain postituskulut.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Fitbit 5,00% CashCoins

Fitbit

Fitbit-sykemittari motivoi sinua saavuttamaan liikunnalliset ja terveelliset tavoitteesi seuraamalla aktiivisuustasoasi, treenejäsi, untasi, painoasi sekä paljon muuta.

Kampanjaan
Side-Banner
visit register click