Side-Banner
Parhaat ystävänpäivä lahjaideat
01/02/2018

Ystävänpäivään on tasan kaksi viikkoa, joten nyt on viimein aika miettiä lahjaideoita omille rakkaille ja ystäville! Keräsimme muutamia lahjaideoita, joilla muistat läheisiäsi ja osoitat omaaa välittämistäsi.

1. NordicFeel.fistä löydät kosmetiikkalahjaideoita miehille kuin naisillekin. Escadan naisten tuoksut ovat nyt 15% alennuksessa. Esimerkiksi Escadan “Celebrate N.O.W.” tuoksu sopii täydellisesti ystävänpäivään, söpöin sydän ja ruusu koristeluineen. Miehelle löydät 10% alennuksella valikoituja deodorantteja. Nordic Feelissä on myös käynnissä tarjouskampanja kaikista Lacosten tuotteista. Saat nyt 10% alennuksen Lacosten naisten sekä miesten tuoksuista sekä deodoranteista.

2. Jos etsit jotain isompaa ja spesiaalisempaa lahjaideaa rakkaallesi, Larsson & Jenningsiltä voit löytää ainutlaatuisia ja laadukkaita kelloja sekä miehille että naisille. Nämä sveitsiläiset luksus kellot saavat asuun jo todella paljon ilmettä aikaan. Hanki nyt upea kello itsellesi tai lahjaksi 50% alennuksella. Larsson & Jennings panostaa laatuun, tyyliin ja lähituotantoon. Kaikilla kelloilla on myöskin viiden vuoden takuu.

3. Yllätä ystäväsi tai rakkaasi kukkalähetyksellä suoraan ovelle! Interflora on kuuluisa kukkatervehdysten välittäjä Suomessa kuin ulkomaillakin. Välitä suuret tunteesi kukkien sanomalla. Tiesitkö että kukan värillä, itse kukkalla sekä niiden lukumäärällä on omat symboliset merkityksensä ja niillä on oma sanomansa. Tutustu kukkien merkitykseen lisää Interfloran sivuilla ja teetä kukkalähetys, joka sopii sanomaasi jonka sinä haluat välittää läheisellesi!

4. Maxikarkki.fistä löydät kaikki herkut, suklaista, virvoitusjuomiin sekä muihin suolaisiin herkkuihin. Täältä saat laatutuotteita edullisin hinnoin, valikoimasta löydät kaikki suositut tuotemerkit kuten Fazer, Panda, Taffel, Pringles, Kouvolan Lakritsi, Marabou sekä monia muita. Maxikarkki.fissä on jo entuudestaan edulliset hinnat mutta täältä löydät myös viikottain vaihtuvat tarjoukset. Kiiruhda nyt shoppailemaan herkkuja sillä sunnuntaihin 4.2 asti voit shoppailla herkkuja jopa 50% alennuksin!

5. Timarco.fistä löydät merkkialusvaatteita mahtavilla alennuksilla. Kurkkaa esimerkiksi valikoidut lahjavinkit miehelle ja naiselle, josta löydät muun muassa bokserit, pyjamat, sukat, pitkätkalsarit sekä naisten alushousut sekä rintaliivit huippuhyvään hintaan huippumerkeiltä kuten Calvin Klein, Björn Borg sekä Tommy Hilfiger.

6. Varaa romanttinen yöpyminen kahdelle! Radisson Blu:lta saat jopa 30% alennuksen kun varaat majoituksesi etukäteen. Nyt kannattaa tutustua eri matkakohteisiin ja tarjouksiin, sinun ei tarvitse lähteä edes kauan vaihtaaksesi maisemaa ja jättää arki taaksesi hetkeksi. Jännittävistä matkakohteista kuten Oulu, Tukholma, Helsinki, Tampere ja Turku löydät esimerkiki mahtavia tarjouksia. Mitä aikasemmin varaat sitä enemmän myöskin säästät!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Larsson & Jennings 2,50% CashCoins

Larsson & Jennings

Laadukkaat & klassiset unisex kellot

Kampanjaan
Interflora 6,00% CashCoins

Interflora

Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja.

Kampanjaan
Timarco 3,50% CashCoins

Timarco

Merkkialusvaatteet alennuksella Timarcosta. Laaja valikoima tunnettuja merkkejä niin naisille kuin miehille.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click