Saa 23,00 CashCoinsia Fortum Vakio
Joulukalenterit 2017
16/11/2017

Joulun odotus on vuoden parasta aikaa! Näin Marraskuun puolivälissä voi todeta, että enää ei ole liian aikaista aloittaa joulun odottelu. Parhaimpia asioita joulun odotuksessa on tietysti joulukalenterit, tuoden pienen piristyksen ja jännityksen jokaiseen päivään. Ennen sitä tuli aina mutustettua suklaajoulukalentereja, mutta onneksi nykyään joulukalentereita löytyy joka lähtöön. Me CashbackDeals.fissä valitsimme meidän tämän vuoden lemppari joulukalenterit, joista löytyy mieleinen varmasti jokaiselle!

 

Kosmetiikan ystävätille löydät vastustattomat kosmetiikkajoulukalenterit Yves Rocherilta, The Body Shopista sekä Stockmannin verkkokaupasta. 

Yksi vuoden odotetuimpia kauneusjoulukalentereita ja jo useampana vuotena suosikkina toiminut Yves Rocherin joulukalenterin saat nyt uskomattomaan tarjoushintaan 79,90€ (Arvo 260,60€). Yves Rocher -joulukalenteri sisältää 24 ihanaa tuotetta pienissä kangaspusseissa, joista lähes kaikki ovat normaalikokoisia. Se kätkee sisälleen niin suosikkituotteita kuin uusia yllätyksiä. Pienet yllätyspussit on pakattu yhteen suureen kangaspussiin, jossa lukee piristävä joulutervehdys. Yllätyspussien lisäksi mukana tulee naru sekä pyykkipoikia, joilla voit näppärästi ripustaa joulukalenterin mieluisalle paikalle. Yves Rocherin joulukalenteri toimii myös ihanana sisustuselementtinä ja sen voi säästää myöhemmille käyttökerroille ja uusille yllätyksille. Muista tilata kalenteri riittävän ajoissa! Jos tilaat 22.11 mennessä joulukalenteri ehtii perille 30. marraskuuta. Pienenä vinkkinä myös, että Yves Rocherin 7,50% korotettu komissio on vielä käynnissä kolmen päivän ajan. Joten kipi kipi, äkkiä tilaamaan joulukalenterit ja joululahjat sekä ansaitsemaan korotettua cashbackiä!

Lumene julkaisi tänä vuonna ensimmäistä kertaa kosmetiikkajoulukalenterin, jonka löydät muun muassa Stockmannnin verkkokaupasta hintaan 89,00€. Nordic Beauty adventtikalenteri on kaunis niin ulkoa kuin sisältä. Se sisältää yhteensä 24 Lumenen parhainta ihonhoito-, meikki- sekä kynsilakkatuotetta, joko kätevässä matkakoossa tai normaalikokoisissa pakkauksissa.

The Body Shop tarjoaa tänä vuonna jopa kolme erilaista kauneusjoulukalenteria. Voit valita joko 24 Days of Beauty (69,00€), 25 Days of Beauty Deluxe (99,00€) tai 25 Days of Beauty Ultimate (129,00€) -adventtikalenterista. Jokainen Body Shopin joulukalenteri sekä joululahjapaketti tukee Peace Play -projektia Libanonissa vuoden ajan. Projekti tarjoaa pakolaislapsille turvallisen tilan leikkiä ja eheytyä. Tällä ostoksella teet itsesi lisäksi hyvää myös muille.

Perheen pienimmille löydät yllätyksiä täynnä olevat joulukalenterit CDON.COM:ista. Suuresta valikoimasta löydät muun muassa LEGO, Disney Frozen, Spiderman, Peppi ja Muumi aiheiset joulukalenterit, jotka tekevät joulun odotuksesta hauskaa sekä antavat myös pientä puuhaa normaaliin arkeen. Osa CDON.COM:in joulukalentereista on alennuksessa, voit säästää jopa 69%!

Vähän vanhempaa makuun Kumiukon kondomikalenteri toimii hauskana lahjavinkkinä tai piristyksenä omaan arkeen. Kumiukko.fi Kondomikalenteri (29,90€) on täynnä kondomeja sekä yllätyksiä. Kalenteriin on koottu tuotteita monelta eri kondomi merkiltä, joiden yhteis arvo on yli 40 euroa. Kalentereita on saatavilla vain rajoitettu erä, joten ole nopea ja tee tilaus ennen kun kaikki on jo viety käsistä!

Jos et halua ostaa joulukalenteria mutta päivien laskeminen jouluun kutkuttaa, niin Nelly.comin verkkokaupasta löydät kiinnostavan tarjouksia sisältävän joulukalenterin joulunodotukseen. Jokaisen luukun alta löydät päivittäiset uudet upeat tarjoukset! Kannattaa siis katsastaa kalenteri joka päivä niin et missaa yhtäkään tarjousta!

Mikä näistä on sinun suosikkisi? Kerro meille ja kommentoi!

Jännittäviä ja yllätyksellisiä joulun odotus hetkiä toivottaa Cashback tiimi.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Kumiukko.fi 4,50% CashCoins

Kumiukko.fi

Kondomit alennuksella Kumiukko.fi:stä

Kampanjaan
Nelly 4,50% CashCoins

Nelly

Nelly.comista löydät vaatteita, kenkiä, uima-ja alusvaatteita, urheiluvaatteita, asusteita ja kauneustuotteita. Paljon juhlia ja kuumia trendejä!

Kampanjaan
CDON.COM 4,00% CashCoins

CDON.COM

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Side-Banner
visit register click