Saa 3,00% CashCoinseja Stay In Place
Parhaat ilmaiskampanjat
25/01/2018

CashbackDeals.fissä tarjoamme monia eri ilmaiskampanjoita, joissa voit tienata reilusti CashCoinseja. Tutustu täällä kaikkiin ilmaiset -kampanjoihin ja tee säästöjä sekä huikeita löytöjä. Voit hakea eri kampanjoita helposti eri kategorioittain. Meiltä löydät niin ilmaiset kokeiluaika kampanjat, rekisteröinti, lahjat, pelit, kilpailut, tutkimukset sekä kokeilutilaukset joista voit tienata 0,20 CashCoinsista jopa 5,00 CashCoinsiin! Kokosimme tähän meidän suosikit, joihin sinunkin kannatattaa tutustua!

Nielsen + 5,00 CashCoinsia

Liity nyt Nielesin kuluttajapaneeliin ilmaiseksi ja pääseet osallistumaan erilaisiin tutkimuksiin, joihin vastaamalla saat erilaisia tuotepalkintoja. Kerro omista ostotavoistasi ja pääset samalla vaikuttamaan suosittuihin tuotemerkkeihin, brändeihin ja tuotteisiin. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa kauppojen valikoimaan sekä saada ilmaisia palkintoja kun jaat skannaamalla omat ostoksesi. Kun rekisteröidyt saat kotiin ilmaisen kannettavan skannerin. Liittyminen on vaivatonta ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain shoppailla, skannata ostoksesi ja valita oma tuotepalkintosi.

AutoJerry + 0,70 CashCoinsia

AutoJerry.fi on palvelu verkossa, jonka avulla voit helposti ja nopeasti kilpailuttaa sekä verrata autohuoltojen hintoja. Voit säästää jopa satoja euroja pelkästä yhdestä huollosta varaamalla autohuoltosi AutoJerryn.fin kautta. Sivustolle on rekisteröitynyt jo yli 1000 huoltoliikettä, josta voit helposti löytää autohuollot läheltä asuinaluettasi. Liity yli 150 000 suomalaisen käyttäjän joukkoon ja saa 0,70 CashCoinsia tekemällä tarjouspyyntö.

Shai + 4,00 CashCoinsia

Shai on naisille suunnattu sheivausmerkki, jolla saat sileän ja laadukkaan lopputuloksen helposti ja nopeasti. Nyt voit tilata kotiovellesi Shei -sheivauspakkauksen kokeiluun vain toimituskulujen hinnalla 7,90€ (norm. 34,90€). Kun tilaat kokeilupakkauksen saat myös 4,00 CashCoinsia. Näytepaketti sisältää Shai häylän sekä kaksi kappaletta vaihtoteriä, sekä Essential Wash & Shave saippuan, jokakosteuttaa ihoa sekä pehmentää ihokarvoja tehden sheivauksesta helpompaa.

Eliittikumppani + 1,00 CashCoinsia

Eliittikumppani on Suomen suurin ja suosituin deittipalvelu netissä. Eliittikumppani tarjoaa korkeatasoista seuranhakua, ja on tarkoitettu niille jotka tosissaan haluavat löytää elämänsä rakkauden. Nyt uuden Matching-menetelmän avulla löydät sinkkuja, joiden kanssa sinulla on paremmat mahdollisuudet onnistua parisuhteessa. Luo nyt profiili deittipalveluun ilmaiseksi ja löydä muita sinkkuja läheltäsi ja tutustu yhteensopiviin kumppaniehdokkaisiin.

WORLD LOTTERY CLUB + 2,00 CashCoinsia

Haaveiletko voittavasi rahasumman joka mullistaa elämäsi? Tule muiden tuhansien suomalaisten mukaan ja osallistu WORLD LOTTERY CLUB:in jättipotti arvontaan ja tee haaveistasi totta. Osta 1 arpa ja saat toisen ilmaiseksi. Sinulla on nyt vielä 2 päivää aikaa osallistua seuraavaan Suomen Lotto -arvontaan, jossa jättipottina tällä kertaa on pyöristyttävät 1,2 miljoonaa euroa!

Lasten Oma Satukirjasto + 4,00 CashCoinsia

Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lastenkirjapalvelu, jossa on satoja lasten kuvakirjoja sekä ääneen luettuja satuja. Suomen suurimmasta valikoimasta löydät sadut, joissa seikkailevat monille tutut ja suositut hahmot kuten Muumit, Angry Birds sekä Frozen hahmot. Kokeile nyt ensimmäinen kuukausi veloituksetta ja saa 4,00 CashCoinsia! Lasten Oma Satukirjasto on helppo käyttää, tarvitset ainoastaan verkkoyhteyden, tabletin, älypuhelimen tai tietokoneen. Näin voit käyttää palvelua helposti missä ikinä ja milloin ikinä tahdot.

Kurkkaa täältä muut ilmaiset kampanjat!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
AutoJerry.fi 0,70 CashCoins

AutoJerry.fi

AutoJerry.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla suomalaiset autoilijat voivat kilpailuttaa, vertailla ja säästää rahaa autohuolloissa.

Kampanjaan
Close
13,00% CashCoins
10% lisäalennus kaikista ennakkomaksettavista tuotteista
Koodi:LK10KESÄ
Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click