Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Oletko sinä onnekas voittaja?
08/01/2018

Tiesitkö että CashbackDealsin jäsenenä pääset osallistumaan moniin erilaisiin kilpailuihin? Niinkuin aikaisempanikin vuosina, myös 2017 oli kilpailujen täytteinen vuosi! Olemme nyt arponeet voittajat meidän koko vuoden kestäneelle jäsenkilpailulle, jossa palkitsemme 5 CashbackDealsin käyttäjäämme, jotka olivat osallistuneet kyseiseen kilpailuun.

Tässä vuoden 2017 jäsenkilpailun onnekkaat voittajat:

1. Pääpalkinto 150,00 CashCoinsia – Tero R.

2. CDON.COM 25€ lahjakortti - Anneli S.

3. CDON.COM 25€ lahjakortti - Kimmo K.

4. CDON.COM 25€ lahjakortti - Antti J.

5. CDON.COM 25€ lahjakortti – Ann-Mari K.

Viime vuonna järjestimme myös uuden, Joulukuu Kalenteri 2017 kilpailun käyttäjillemme, jossa eniten Joulukuu Kalenteristamme luukkuja avannut jäsen voitti SUPER PALKINNON. SUPER PALKINNON tänä vuonna voitti käyttäjämme nimeltä: Merja L.

Nyt kun uusi vuosi 2018 on saatu kunnolla käyntiin olemme myös käynnistäneet tämän vuoden uuden jäsenkilpailumme, jonka löydät helposti täältä. Arvomme ja palkitsemme tänäkin vuonna viisi jäsentämme. Palkintoina toimivat tänäkin vuonna huikeat palkinnot. Osallistu kilpailuun ja sinulla on joko mahdollisuus voittaa pääpalkinto 150,00 CashCoinsia tai 25€ lahjakortti CDON.COM:iin, joita arvomme yhteensä 4 kappaletta. Erikoisjäsenkampanjamme kestää koko vuoden ja osallistuminen on ilmainen. Kyseinen kilpailun on tarkoitettu ainoastaan CashbackDeals.fin jäsenille ja kilpailuun voi osallistua kerran per jäsen.

Kilpailujen päätteeksi otamme aina yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Joten jos bongaat itsesi vasta nyt voittajien listalta kurkkaa sähköpostiisi!

CashbackDeals.fi toivottaa onnea kaikille voittajille sekä uusille kilpailuihin osallistujille.

Hyvää alkanutta vuotta 2018 kaikille!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
CDON 4,00% CashCoins

CDON

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Side-Banner
visit register click