Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Näillä valmistaudut hiihtolomaan
08/02/2018

Hiihtoloma alkaa lähestymään ja monet ottavat kaiken irti vapaista ja lähtevät usein lämmittelemään etelään, mutta monet myöskin nauttivat pohjoisen mahtavista mahdollisuuksista ja hakeutuvat laskettelemaan tai tekemän muita talvisia aktiviteettejä. Kokosimme teille tarjouksia, joilla valmistaudut hiihtolomaan missä ikinä sen vietätkin.

Laskettelukausi on hyvässä käynnissä, jonka kunniaksi myös saat jopa 20% alennusta Hotel.comissa kaikista laskettelu matkakohteista 17 helmikuuta asti. Jos kuitenkaan laskettelu tai afterski ei innosta ja suunnitteilla on paeta Suomen pitkää ja kylmää talvea etelään mutta majoitus vielä puuttuu, Hotel.comissa saat nyt huikeat 40% alennusta rantalomakohteista.

Lasketteluun sekä ulkourheiluun ja ajan viettoon löydät talvivaatteet nyt todella edullisesti CDON.COM:ista! Naisten ja miesten talvivaatteista saat nyt parhaimmillaan 70% alennusta sekä lasten talvivaate valikoimasta jopa 67% alennusta. Alennuksessa on vaatteiden lisäksi myös laadukkaita talvikenkiä koko perheelle. Valikoimasta löydät huippumerkit kuten, Kappa, Dr. Martens sekä Merrell. Lasketteluun löydät muun muassa laskettelulasit nyt edulliseen hintaan, alkaen 9,95€ ylöspäin. Jotta laskettelemassa ei pääse kylmä yllättämään, on hyvä varmistautua kylmimpiikin säihin kerrastopuvulla, näistäkin voit saada parhaimmillaan 70% alennusta CDON.COM:issa.

Rentoudu talvilomalla ja varaa kylpylälomasi Flamingo Spahan nyt Offerilla.fissä, josta saat 50% alennusta kylpylä lipuista! Saat nyt Flamingo Span aikuisten spa liput kahdelle hintaan 39€ (norm. 78€) tai vesipuisto perhepaketin kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle puoleen hintaan 32€ (norm. 68€). Varaa reissusi nopeasti, sillä lippuja on vain rajoitettu määrä! Muista myös liittyä Offerilla.fihin meidän kautta ja saat 1,00 CashCoinsin.

Aina ei myöskään tarvitse lähteä kauas jättääkseen arjen hetkeksi ja nauttia uusista maisemista. Radisson Blu:sta löydät mahtavia matkakohteista ihan koto Suomestakin. Mitä aikaisemmin varaat majoituksesi sitä enemmän voit säästää. Lähde tutustumaan Suomen eri kaupunkeihin, Radisson Blu:lta löydät majoitukset Espoosta, Helsingistä, Turusta, Tampereelta sekä Oulusta.

Laadukkaita ulkoiluvaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan löydät mahtavin alennuksin Haltin verkkokaupasta, jossa on muun muassa käynnissä hiihtoasujen talviale! Nyt kun sentään on talven parhaimmat hiihtokelit on hyvä myös varmistaa että varustus on kunnossa. Haltin maastohiihtomallistosta löytyy suuri valikoima alennettuja tuotteita, voit säästää jopa 38%. Tämän lisäksi saat 20% alennusta Haltin verkkokaupasta kun tilaat Halti World -uutiskirjeen sekä 0,20 CashCoinsia.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
CDON 4,00% CashCoins

CDON

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Halti 3,50% CashCoins

Halti

Ulkoiluvaatteet alennuksella Haltilta. Halti valmistaa teknisiä ja toiminnallisia tuotteita ulkoiluun ja retkeilyyn.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click