Saa 15,00 Saa 15,00
Maksa vähemmän koe enemmän
15/02/2018

Varaa matkasi nyt huikein alennuksin ja ansaitse samalla cashbackiä! Tähän aikaan vuodesta monet lähtevät kylmyyttä pakoon etelään tai ottavat pienen irtioton arjesta vaihtaen maisemaa kaupunkilomamatkalla. Monet myös näin alkuvuodesta alkavat suunnittelemaan jo seuraavaa matkaansa sekä varaamaan lentolippujaan sekä majoituksiaan säästäen useita satasia. Olemme keränneet tämän hetken parhaimmat sekä ajankohtaisimat kampanjat sekä tarjoukset “Matkatarjoukset” teemasivullemme, jonka löydät täältä.

Suunnitteletko lomamatkaa ja haluat löytää edullisimmat hinnat? Tarjous valikoimasta löydät matkatarjouksia niin talvelle kuin kesällekin. Tässä meidän vinkit budjettimatkailijalle. Muista varata lomasi meidän yhteistyökumppaneiden kautta ja säästät vielä enemmän ansaitsemalla samalla cashbackiä.

Pakettimatkaa etsivälle Travellink toimii helppona, nopeana ja edullisena vaihtoehtona kun etsit hotellia ja lentolippuja. Varatessasi hotellin sekä lennon yhdessä voit säästää jopa 30% koko varauksen summastasi. Travellink.fi tarjoaa vaihtuvia tarjouksia sekä parhaimmat reitit lennoillesi. Tämän hetken ajankohtaisiin lento+hotelli tarjouksiin kuuluu muun muassa viikonloppumatka Kööpenhaminassa edulliseen hintaan vain 256€, viikonloppumatka Palma de Mallorcan lämmössä alkaen 372€ tai neljän päivän miniloma Malagassa alkaen 394€.

Ebooker.fistä löydät kaiken mahdollisen mitä tarvitset matkasi suunnitteluun. Voit varata joko lentoliput, majoituksen tai pakettimatkan. Löydät myös autonvarauksen, loma-asunnot sekä erilaiset aktiviteetit huippuedullisin hinnoin. Ebookersin talvialessa saat jopa 40% alennusta hotellivarauksestasi, varasit sitten lennon kanssa tai ilman. Varaa unelmien matkasi tämän kuun menessä 28.2 ja saa samalla cashbackiä. Vai etsitkö pelkkiä edullisia lentoja? Ebookers tarjoaa huikean valikoiman edullisia lenoja alle sadan euron lukuisiin upeisiin matkakohteisiin. Lennä maailman romanttisimpaan kaupunkiin, Pariisiin edestakaisin lennoin vain 68€ tai sykähdyttävään Berliiniin menopaluu hintaan 87€. Ebookers auttaa myös sinua keksimään mitä aktiviteettejä tehdä lomakohteessasi. Löydä tarjoukset kiertoajeluista, nähtävyyksistä sekä kaupunkikierroksista ja koe uskomattomia elämyksiä ilman että sinun täytyy maksaa itsesi kipeäksi.

Matkapojat on yksi Suomen suurimmista matkojenjärjestäjästä. Onko suunnitteilla lähteä risteilylle, kaupunki- tai kylpylälomalle? Vai kenties perheloma? Matkapojilta löydät parhaat mahdolliset pakettimatkat edulliseen hintaan. Lähde kolmeksi päiväksi Lontooseen Harry Potterin maagiseen maailmaan tarjoushintaan 839€/aikuiset ja 759€/2-11 v. Pääset näkemään Warner Brothers studion Harry Potter elokuvasarjojen alkuperäiset lasvasteet ja tutustua mitä kulissien takana tapahtuu. Vai miltä kuulostaisi lähteä pääsiäislomalla Tanskan Legolandiin? Matkapojilta löydät huikean 3 päivän Legoland reissun, jossa pääset nauttimaan teemapuistosta kahtena päivänä sekä tutustumaan Tanskan antimiin. Varaa nyt matkasi alkaen 479€/2-11 vuotiaat ja 599€ aikuiset.

Vai onko talviloma suunnitelmissa kenties vaihtaa maisemaa Suomen sisälllä? Jos vastasit kyllä nyt kannattaa poimia talviloma majoituksesi jostakin näistä kaupungeista; Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Tampere, Turku tai Vaasa. Omenahotellit tarjoavat yöpymisesi 20% alennuksella koodilla “TALVILOMA” ajanjaksolla 18.2-18.3.

Mitä aikasemmin varaat matkasi sitä enemmän voit säästää myöskin rahaa. Expedia.fistä saat jopa 25% alennuksen kun varaat joko lennon sekä hotellin tai pelkän hotellimajoituksen. Tämän hetken ajankohtaisista tarjouksista löydät suositut matkakohteet kuten ainutlaatuisen Dubain lento + 6 yötä hintaan 495€ tai kulttuurintäytteisen Rooman lento + 3 yötä hintaan 343€. Aina ei kuitenkaan tarvi olla ajoissa matkanvarauksien suhteen säästääkseen. Äkkilähdöt ovat mahtava spontaaninen tapa kokea uusia elämyksiä ja nähdä uusia paikkoja pikkurahalla. Expedialta löydät myös uskomattomat äkkilähtö-tarjoukset, joissa voit säästää parhaimmillaan 65% matkastasi. 

   
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click