Saa 15,00 Saa 15,00
Lehtien korotettu cashback!
12/04/2018

Nyt on oiva aika tilata luettavaa kevääksi! Olemme korottaneet monien lehtiemme cashbackin pysyvästi. Tämän kunniaksi tarjoamme huhtikuun loppuun asti myös korotetun cashbackin seuraavista suosituista lehdistä. Ansaite huikeat 9,00 CashCoinsia jokaisesta lehtitilauksesta, tilaa itsellesi tai vaikkapa kaverille lahjaksi. Iloa riittää moneksi kuukaudeksi. Katsasta seuraavat lehdet ja ajankohtaiset tarjoukset lahjoineen, löydät en myös helposti meidän etusivulta Eksklusiiviset cashback osiosta.

Cosmopolitan + 9,00 CashCoinsia

Cosmo on muotia, naisvoimaa, inspiroivia tarinoita sekä ennen kaikkea asennetta. Tilaa nyt hauskaa lukemista kotiin, pysy ajantasalla sekä saa lahjaksi trendikäs ruusukultainen reppu.

Koti ja Keittiö + 9,00 CashCoinsia

Kaipaatko sisustusideoita ja vinkkejä? Koti ja Keittiö esittelee Suomen kauneimpia ja ainutlaatuisimpia koteja. Sisustusvinkkien ohella jokainen numero tarjoaa myös mielenkiintoista luettavaa ruoan, juoman, matkailun sekä antiikin parissa. Saat valita lahjaksi joko Nanson Pouta-kassin tai yhden ylimääräisen Koti ja Keittiö numeron.

Pelit + 9,00 CashCoinsia

Jos erilaiset PC- ja konsolipelit kiinnostavat Pelit-lehti on juuri sinua varten. Lehti testaa niin uusimmat kuin myös retropelit. Lue verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun. Pääset myös kurkistamaan mitä tapahtuu pelinkehityksen kulissien takana. Tilaajalahjaksi voit valita joko kello Nato-rannekkeella tai yhden ylimääräisen numeron kaupan päälle.

ELLE + 9,00 CashCoinsia

Suomen suosituin muotilehti tarjoaa laadukasta tietoa muodista, elämäntyylistä, inspiroivista ihmisistä, ajankohtaisista kauneustrendeistä sekä upeita muotikuvia. Tiedä ensimmäisenä tulevista kuumimmista trendeistä ja poimi parhaat lifestyle-vinkit. Nyt kun tilaat ELLE:n saat tilaajalahjaksi ruusukultaisen repun, hopeisen apila korun tai yhden ylimääräisen numeron.

Auto Bild Suomi + 9,00 CashCoinsia

Auto Bild testaa autot puolestasi! Testiin päätyy niin uusimmat mallit kuin käytetytkin autot. Saat hyödyllistä tietoa myös auton ostoon ja käyttöön liittyen. Tilaajalahjaksi saat valita kellon Nato-rannekkeella tai yhden ylimääräisen lehden.

GEO + 9,00 CashCoinsia

GEO tarjoaa ainutlaatuista lukemista luonnosta, yhteiskunnasta, historiasta sekä kansoista ja eri kulttuureista. Lähde maailmanympärys- ja tutkimusmatkalle yhdessä GEO:n kanssa ja tiedä mitä maailmalla tapahtuu. Nyt kun tilaat lehden saat valita kolmesta upeasta lahjasta; raidallisen kassin, keraamisen veitsen tai yhden ylimääräisen GEO numeron.

Fit-lehti + 9,00 CashCoinsia

Inspiroidu liikkumaan sekä muuttamaan elämäsi kohti terveellisempää elämäntapaa. Fit-lehti tarjoaa tietoa niin ravinnosta, hyvinvoinnista, terveellisestä elämäntavasta sekä -valinnoista. Myös henkiseenhyvinvointiin sekä sporttimuotiin ollaan paneuduttu. Fit-lehden tarjoamat erilaiset vinkit ja reseptit ovat hyvä alku uudelle elämälle! Tilaa Suomen suosituin hyvinvointi- ja liikuntalehti ja saat lahjaksi ruusukultaisen repun, hopean apila korun tai yhden ylimääräisen Fit-lehden.

Tarjoamme korotetun cashbackin myös näistä lehdistä:

Gti-Magazine + 9,00 CashCoinsia

Antiikki & Design + 9,00 CashCoinsia

Oma Aika + 9,00 CashCoinsia

V8 Magazine + 9,00 CashCoinsia

Hifimaailma + 9,00 CashCoinsia

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
GTi-Magazine 8,00 CashCoins

GTi-Magazine

Gti-Magazine alennuksella. Gti-Magazine paketoi upeat autot, parhaat jutut ja kauniit GTi-tytöt vauhdikkaaksi ja värikkääksi kokonaisuudeksi.

Kampanjaan
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click