Saa 2,50% Saa 2,50%
Lahjavinkit valmistuvalle
24/05/2017
Nuoret puunaavat vielä viimeisiä kokeitansa ja kohta se on ohi - koulu loppuu tuota pikaa ja pitkä, kuuma kesäloma odottaa. Jos perheesi tai tuttavasi on valmistumassa, pääsemässä ylioppilaaksi tai edessä ovat kevätjuhlat, on sinun nyt mahdollista tehdä kesästä entistä ikimuistoisempi!

 

Elämyslahjat miellyttävät kokemuksennälkäistä. Greatdays-verkkokaupasta löydät erilaisia kursseja, moottoriurheilupäiviä, hierontoja ja elämyspuistolippuja. Elämyslahja paketoidaan hienosti, se on vakuutettu ja sen voi tarvittaessa vaihtaa toiseen elämykseen. Liput konsertteihin, festareille tai matseihin löydät Ticketmasterista. Verkkosivulla voi maksaa Klarnan avulla ja ostaa myös lahjakortin, jos ei ole varma mikä toista miellyttää. Matkapoikien verkkokaupasta voit hankkia edulliset risteilyt tai vaikkapa matkalahjakortin!
 
Lahjakortin avulla ei voi mennä pieleen, erityisesti jos et tunne lahjan saajaa kovin hyvin. Lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan tai Stockalle on klassikko. Trendikäs nykynainen taas ilahtuu varmasti asennetta pursuavasta NA-KD.comin lahjakortista ja muotitietoinen mies voisi mieltyä esimerkiksi Stayhardin lahjakortista. 
 
Lahjavinkit ja täsmäiskut Iittalaa tai muuta suomidesignia keräilevälle löytyvät alennuksella Scandinavian Design Centeristä tai Lumore Design Outletista. Klassiset kellot tarjoaa Daniel Wellington, ihanat lahjapakkaukset saat The Body Shopilta ja elektroniikan sekä pelit ja leffat löydät CDON.comista.
 
❀ Kukkalähetyksen personoidulla viestillä voit tilata alennuksella Interflorasta!
 
Mikä on paras koskaan saamasi lahja?
 
   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Interflora 6,00% CashCoins

Interflora

Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja.

Kampanjaan
CDON 4,00% CashCoins

CDON

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Ticketmaster 0,20 CashCoins

Ticketmaster

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945 ja nyt toimimme nimellä Ticketmaster Suomi. Kuulumme kansainväliseen Ticketmaster-konserniin. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27:ssa maassa.

Kampanjaan
Close
5,00% CashCoins
Alen loppukiri: saa 20% lisäalennusta koko tilauksesta
Koodi:EXTRA20
Saa 2,50% Saa 2,50%
visit register click