Side-Banner
Lahjaideat Isälle
25/10/2017

Isänpäivään on vielä muutama viikko aikaa, mutta lahjat on hyvä tilata jo etukäteen ja ajoissa!

Me CashbackDeals.fissä kokosimme ainutlaatuiset ja monipuoliset lahjavinkit, joilla varmasti onnistut yllättämään oman isäsi!

Tilaa Pimp My Bootystä freesit kalsarit isälle uniikilla rakkausviestillä! Voit joko valita valmismalleista tai teettää kalsarit omalla valinnaisella tekstillä. Pimp My Booty hoitaa lopun muotoilemalla ja painamalla viestisi kalsareiden takapuoleen käsityönä. Tämä henkilökohtainen, käytännöllinen sekä uniikki lahja toimii varmasti!

Lahjat.fistä löydät myös valtavan valikoiman lahjavaihtoehtoja. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös erillinen Isänpäivä-osio jota ei kannata missata! Hauskat ja omaperäiset lahjaideat kuten, viskilasi kaiverruksella, panssarivaunuajotunti, kylpytakki nimikirjailulla ja jalkapallokaukosäädin saa isäsi suupielet varmasti ylöspäin.

Lukutoukka isälle kannattaa ehdottomasti hankkia uusimmat laatukirjat! Adlibriksen ja Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupoista löydät kaikki hittiuutuudet mm. Jere, Keisari Aarnio, Alex tai Speden uusi elämänkerta, jotka varmasti viihdyttävät isääsi monen lukutuokion ajan. Sanomalta löytyy myös mainio isänpäivä lehti-kampanja, jossa voit tilata lahjaksi viihdyttävää lukemista usealle kuukaudelle! Lehden tilaamisen lisäksi voit valita tilaajalahjaksi Bluebiit Powercard, Bluebiit SportGo- langattomat kuulokkeet, Bluebiit ranneverenpainemittarin tai House of Elliot ranne- ja korvakorusetin.

Hemmottele isää ja osta Offerilta lahjakortti vaikkapa hänen lempiravintolaansa tai auton pesuun sekä huoltoon. Offerilta löydät myös erilaiset elämyslahjat, esimerkiksi moottoripyörän vuokraus 1-3 vuorokaudeksi tai liput RC-Ratakeskukseen. Nämä toimivat varmasti vauhtipää isälle!

Anna isälle juuri hänen näköinen lahja, Let's Dealistä löydät myös mahtavia lahjaideoita, jotka eivät varmasti joudu vaatekaapin nurkkaan. Magneettinen tuulilasisuoja pelastaa isän kiireisiltä aamuilta, kun tuulilasi on lumen peitossa. Tai monikäyttöinen älykello, jolla viestien sekä puheluiden hoito onnistuu mikro SIM-korttipaikan avulla helposti sekä nopeasti.

Sportti-isälle löydät treenivaatteet sekä urheilutarvikkeet Megalon Sportista. Kääri pakettiin vaikkapa kompressiosukat, selkätuki, käsipainot tai vaikkapa pyörän takavalo vuoden pimeintä aikaa varten.

Tyylitaituri-isälle löydät parhaat lahjat Stayhard verkkokaupasta. Löydä isäsi lempi vaatemerkki suuresta brändivalikoimasta tai valitse vaatteista, asusteista tai grooming tuotteista juuri se oikea lahja isällesi! Stayhardilla on myös maksuton toimitus sekä ilmainen vaihto ja palautus joten jos käykin huti, ei syytä huoleen!

CashbackDeals.fi toivottaa riemukasta isänpäivää kaikille isille!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
Pimp My Booty 7,37% CashCoins

Pimp My Booty

Pimp My Booty on suomalaisen Me We -tuotemerkin lahjakauppa. He suunnittelevat ja tuottavat kotimaassa henkilökohtaisia ja ekologisia rakkauslahjoja, jotka kustomoidaan ikiomiksi käsin painaen. Lahjat kestävät katseita, rakkautta ja konepesua.

Kampanjaan
Adlibris.fi 5,00% CashCoins

Adlibris.fi

Adlibris.com on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa.

Kampanjaan
Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click