Gloria-lehti
Lahjaideat Isälle
25/10/2017

Isänpäivään on vielä muutama viikko aikaa, mutta lahjat on hyvä tilata jo etukäteen ja ajoissa!

Me CashbackDeals.fissä kokosimme ainutlaatuiset ja monipuoliset lahjavinkit, joilla varmasti onnistut yllättämään oman isäsi!

Tilaa Pimp My Bootystä freesit kalsarit isälle uniikilla rakkausviestillä! Voit joko valita valmismalleista tai teettää kalsarit omalla valinnaisella tekstillä. Pimp My Booty hoitaa lopun muotoilemalla ja painamalla viestisi kalsareiden takapuoleen käsityönä. Tämä henkilökohtainen, käytännöllinen sekä uniikki lahja toimii varmasti!

Lahjat.fistä löydät myös valtavan valikoiman lahjavaihtoehtoja. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös erillinen Isänpäivä-osio jota ei kannata missata! Hauskat ja omaperäiset lahjaideat kuten, viskilasi kaiverruksella, panssarivaunuajotunti, kylpytakki nimikirjailulla ja jalkapallokaukosäädin saa isäsi suupielet varmasti ylöspäin.

Lukutoukka isälle kannattaa ehdottomasti hankkia uusimmat laatukirjat! Adlibriksen ja Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupoista löydät kaikki hittiuutuudet mm. Jere, Keisari Aarnio, Alex tai Speden uusi elämänkerta, jotka varmasti viihdyttävät isääsi monen lukutuokion ajan. Sanomalta löytyy myös mainio isänpäivä lehti-kampanja, jossa voit tilata lahjaksi viihdyttävää lukemista usealle kuukaudelle! Lehden tilaamisen lisäksi voit valita tilaajalahjaksi Bluebiit Powercard, Bluebiit SportGo- langattomat kuulokkeet, Bluebiit ranneverenpainemittarin tai House of Elliot ranne- ja korvakorusetin.

Hemmottele isää ja osta Offerilta lahjakortti vaikkapa hänen lempiravintolaansa tai auton pesuun sekä huoltoon. Offerilta löydät myös erilaiset elämyslahjat, esimerkiksi moottoripyörän vuokraus 1-3 vuorokaudeksi tai liput RC-Ratakeskukseen. Nämä toimivat varmasti vauhtipää isälle!

Anna isälle juuri hänen näköinen lahja, Let's Dealistä löydät myös mahtavia lahjaideoita, jotka eivät varmasti joudu vaatekaapin nurkkaan. Magneettinen tuulilasisuoja pelastaa isän kiireisiltä aamuilta, kun tuulilasi on lumen peitossa. Tai monikäyttöinen älykello, jolla viestien sekä puheluiden hoito onnistuu mikro SIM-korttipaikan avulla helposti sekä nopeasti.

Sportti-isälle löydät treenivaatteet sekä urheilutarvikkeet Megalon Sportista. Kääri pakettiin vaikkapa kompressiosukat, selkätuki, käsipainot tai vaikkapa pyörän takavalo vuoden pimeintä aikaa varten.

Tyylitaituri-isälle löydät parhaat lahjat Stayhard verkkokaupasta. Löydä isäsi lempi vaatemerkki suuresta brändivalikoimasta tai valitse vaatteista, asusteista tai grooming tuotteista juuri se oikea lahja isällesi! Stayhardilla on myös maksuton toimitus sekä ilmainen vaihto ja palautus joten jos käykin huti, ei syytä huoleen!

CashbackDeals.fi toivottaa riemukasta isänpäivää kaikille isille!

    Share on Google+
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Lahjat.fi 5,00% CashCoins

Lahjat.fi

Lahjat jokaiselle sekä jokaiseen tilanteeseen Lahjat.fi:stä

Kampanjaan
Suomalainen Kirjakauppa 4,20% CashCoins

Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen.com palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on yli 100 000 kotimaisen ja 10 miljoonan ulkomaisen kirjan lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Lisäksi löydät verkosta e-kirjat. Toimitus veloituksetta lähimpään Suomalaisen Kirjakaupan myymälään.

Kampanjaan
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
  Clark
Verisure
visit register click