Side-Banner
Kutsu kavereitasi
29/04/2016

Kutsu perheesi ja ystäväsi Cashbackdeals.fi sivustolle ja esittele heille hauskin rahansäästötapa jo tänään! Jokaisesta rekisteröityneestä kaverista saat 5,00 CashCoinsia hyvitystä sekä jatkossa saat aina 10% heidän keräämistään CashCoinseista omalle käyttäjätilillesi.

Saat 5,00 CashCoinsin hyvityksen, kun kutsumasi ystävät ovat säästäneet ensimmäisen kerran 10,00 CashCoinsia (ei sisällä tervetuliaisbonusta). Lisäksi saat jatkossa omalle käyttäjätilillesi 10% hyvitystä kaveriesi säästämien hyvitysten arvosta! Esimerkki tapauksessamme kaksi kaveriasi ovat ansainneet 15,00 CashCoinsia tekemällä ostoksia, joten sinä ansaitset 3,00 CashCoinsia (10 % 30,00 CashCoinsista) ylimääräisenä hyvityksenä käyttäjätilillesi.

Voit kutsua niin monta kaveria kuin haluat. Tämä on mahtava mahdollisuus sinulle ja ystävillesi shoppailla verkossa sekä säästää rahaa! Otathan kuitenkin huomioon, ettet lähetä ei-toivottuja sähköposteja. Ystävien kutsuminen on todella helppoa ja sen voi tehdä kolmella eri tavalla:

  1. Kutsun lähettäminen
  2. Henkilökohtainen linkki
  3. Bannerit
Kutsu perheesi sekä ystäväsi Cashbackdeals.fi sivustolle ja voitte yhdessä nauttia palkitsevasta shoppailukokemuksesta!    
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Antiikki & Design 7,00 CashCoins

Antiikki & Design

Antiikki & Design-lehti alennuksella. Antiikki & Design-lehti tutustuttaa lukijansa vanhojen esineiden historiaan ja kauneuteen.

Kampanjaan
Seiska 9,00 CashCoins

Seiska

Seiska-lehti alennuksella. Seiska paljastaa mitä tapahtui ja kenelle niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tuhti Seiska ilahduttaa koko perhettä.

Kampanjaan
Katso 8,50 CashCoins

Katso

TV-lehti Katso alennuksella. Ajankohtaista luettavaa tv- ja elokuvamaailmasta sekä täydelliset ohjelmatiedot kätevästi kotiovelle.

Kampanjaan
Maarit Rantala-Suojoki 15-03-2017 16:24:00
Ok. ideointia :-)
Timo Kuosmanen 13-03-2017 20:16:13
hyvä juttu
Side-Banner
visit register click