Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
Kaverit mukaan!
17/10/2017

Nyt jos joskus kannattaa olla paljon kavereita tai iso perhe!

Me cashbackdeals.fi:ssä palkitsemme kun kutsut kavereitasi mukaan tienamaan CashCoinseja. Jokaisesta uudesta rekisteröityneestä kaverista saat 5,00 CashCoinsia hyvitystä. Saat tämän hyvityksen kun rekisteröitynyt kaverisi on säästänyt ensimmäisen kerran 10,00 CashCoinsia (tämä ei kuiteenkaan sisällä tervetuliaisbonusta). Kuulostaa hyvältä eikö vain? Tässä ei ollut kuitenkaan kaikki. Tämän lisäksi saat jatkossa (AINA) omalle tilillesi 10% hyvitystä kaveriesi säästämien hyvitysten arvosta!

Homma toimii käytännössä siis näin: sinun kaverisi rekisteröityy cashbackdeals.fi:hin, kun hän on säästänyt 10,00 CashCoinsia (ei sis. tervetuliaisbonusta) sinä tienaat omalle tilillesi 5,00 CashCoinsia. Kun kaverisi tekee ostoksia ja ansaitsee esimerkiksi 20,00 CashCoinsia sinä saat tästä oman hyvityspalkkion, joka tässä tilanteessa olisi 2,00 CashCoinsia (10% 20,00 CashCoinsista=2,00).

Näät yhteenvedon kaikista rekisteröityneistä kavereistasi "Kutsu Kavereita” osiosta.

Olemme kehittäneet kolme eri tapaa, joilla voit helposti ja nopeasti kutsua kaverisi mukaan tienaamaan Cashback:iä.

1. Lähetä kutsu Twitterin, Facebookin tai sähköpostin kautta.

Tämä on oiva keino kutsua kavereitasi henkilökohtaisesti. Kavereita voit kutsua niin paljon kuin haluat! Ja tietysti mitä enemmän kavereitasi kutsut sitä enemmän myös sinä voit tienata. Ota kuitenkin huomioon ettet lähetä ei-toivottuja sähköposteja.

2. Jaa henkilökohtainen linkkisi foorumilla tai nettisivullasi.

Jakamalla henkilökohtainen linkki on myös helppo keino kutsua isompi joukko kavereita, sekä mahdollisuus tienata vieläkin enemmän CashCoinseja.

3. Julkaise Cashbackdeals.fi-banneri nettisivuillasi.

Onko sinulla esimerkiksi oma blogi tai nettisivu? Voit julkaista helposti valitsemasi bannerin nettisivuillasi. Kun kaverisi tai esimerkiksi lukijasi kirjautuu cashbackdeals.fi:hin bannerisi kautta ja on ensimmäisen kerran säästänyt 10,00 CashCoinsia, saat tästä palkkion omalle tilillesi.

Vinkkaa kaverillesi vaikka näitä muutamia kauppoja ja tarjouksia, joista voi tienata yli 5,00 CashCoinsia; Oslo Skin Lab, Gloria-lehti, Prime Slots, Vapaa Kierto Omega & Nielsen.

Viimeisenä me cashbackdeals.fi:ssä haluamme muistuttaa että kaikki kikka kolmoset on hyvä unohtaa. Useamman käyttäjätilin tekeminen yhdelle henkilölle cashbackdeal.fi:hin on kiellettyä ja väärinkäytöstapauksissa tilit suljetaan.

   
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click