Saa 15,00 Saa 15,00
Ansaitse tuplasti enemmän!
18/12/2017

CashbackDeals.fi sivustolle on ilmestynyt joitakin uusia toimintoja, joidenka avulla voit tienata entistä enemmän cashbackiä kun teet ostoksia verkossa. Kokosimme tapoja miten löydät eri korotetut cashback komissiot verkkosivuiltamme helposti sekä nopeasti, etkä missaa mahdollisuutta tienata vieläkin suurempia summia cashbackiä!

Yksi uusimmista toiminnoistamme on etusivultamme löytyvä 'Tupla cashback'. Tupla cashbackin ansaitseminen kyseisestä kaupasta on mahdollista 24 tunnin ajan, jonka jälkeen kauppa vaihtuu. Tupla cashback -kauppa vaihtuu aina päivittäin, joten jos haluat ansaita tupla ansiot shoppailuistasi lempikaupoissasi tätä toimintoa kannattaa pitää silmällä päivittäin!

'Korotettu cashback' löytyy etusivulta samalta paikalta kuin 'Tupla cashback', voit katsoa korotettu cashback kaupan helposti klikkaamalla. Korotettu cashback toimii täysin samalla tavoin kuin Tupla cashback, mutta tupla ansioiden sijasta cashback korotus ei ole yhtä suuri kuin Tupla cashbackissä. Tätäkin toimintoa kannattaa katsastaa joka päivä, sillä kauppa vaihtuu joka päivä ja korotetun cashbackin määrä voi olla todella suuri.

Tämän lisäksi meidän verkkosivumme ylä- sekä alaosassa löytyvät tummanharmaat viestikentät minne myös linkkaamme kauppoja, joilla on saatavilla korotettu cashback komissio. Korotetut cashback kampanjat eri kauppojen välillä vaihtuvat myös aika ajoin, joten tätäkin toimintoa kannattaa pitää silmällä. Ilmoitamme usein korotettu cashback kampanjoista myös meidän Facebook sivuillamme. Joten jos et vielä ole tykännyt sivustamme käy nyt tykkäämässä sivustamme ja ansaitse samalla 0.10 CashCoinsia! Etusivultamme löydät myös 'Eksklusiiviset kaupat' osion, josta löydät kaikki kaupat joissa on voimassa korotettu cashback tai hyvin korkea cashback komissio.

Kaikki eri kaupat joista voit ansaita rahaa takaisin sekä niiden cashback komissiot näet kun menet 'kaikki verkkokaupat, joista saat cashbackiä' osioon. Voit joko selata ja tutkia kauppoja joista saat rahaa takaisin tai voit käyttää hakukonetta ja etsiä eri kauppoja nimellä, tuotteella tai tarjouksella.

   
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click