Side-Banner
0,50 CashCoinsia alle minuutissa!
14/11/2017

Sinun mielipiteesi on meille todella tärkeä. Jotta voimme tehdä CashbackDeals.fistä entistä paremman ja tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen jäsenillemme me palkitsemme sinut 0,50 CashCoinsilla, kun jaat kokemuksesi CashbackDealsistä meille ja muille jäsenille kirjoittamalla suosituksen. Suosituksen kirjoittaminen on erittäin helppoa eikä vie paljon aikaasi. Maksamme hyvityksen tilillesi kun suosituksesi on hyväksytty. Voit kirjoittaa vain yhden suosituksen.

Näin kirjoitat suosituksen:

- Löydät CashbackDeals.fistä CashBoost osion jossa voit kirjoittaa suosituksen.

- Täytä lomakkeeseen yhteystietosi, kirjoita mielipiteesi CashbackDeals.fi palvelusta sekä kerro kuinka paljon CashCoinseja olet tähän mennessä yhteensä säästänyt.

- Lataa kuva itsestäsi tai vaikkapa lemmikistäsi.

- Valitse tähtienmäärä sekä suosikkikauppasi ja sitten hyväksy.

- Odota suosituksesi hyväksyntä ja tienaa palkkioksi 0,50 CashCoinsia cashback tilillesi.

Katso täältä muiden jäsenien CashbackDeals.fi suositukset!

Huom. Meillä on myös oikeus hylätä suosituksesi jos se on esimerkiksi kopioutu jo kirjoitetusta suosituksesta, kirjoitettu isoin kirjaimin tai jos suositus ei sisällä asiallista tai varsinaista palautetta palvelustamme.

Haluamme myös muistuttaa, että tämä lomake ei ole tarkoitettu kysymyksille. Jos sinulla on kysyttää CashbackDeals.fihin liittyen ota meihin yhteyttä asiaspalvelussamme, autamme mielellämme.

   
Päivi Leppänen 17-11-2017 17:25:51
ihan ok juttu. tilitykset saisivat tulla nopeammin , menee keskimäärin kaksi viikkoa tilitykseen joka tänä tietotekniikan aikana liian paljon
Side-Banner
visit register click