Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Löydä internetin parhaat diilit!
07/11/2017

Jokainen meistä haluaa löytää ostoksia tehdessä ne parhaimmat hinnat säästääkseen rahaa. Kulutatko sinä turhan paljon aikaa eri tuotteiden hintavertailuun useissa verkkokaupoissa ennen ostopäätöksen tekemistä? Tämä ei ole enää välttämätöntä, sillä sivustomme uusi ominaisuus tekee salapoliisin työt puolestasi!

Meillä on suuri ilo ja kunnia esitellä verkkosivumme uusin toiminto, josta on taatusti pelkkää iloa ja hyötyä! Kelkoo on uusi toiminto, jonka löydät helposti “Jäsenedut” osiosta. Kelkoo shopping löytää sinulle tuotteen parhaaseen mahdolliseen hintaan, vertaillen tuhansien verkkosivujen hinnoittelua. Kelkoo auttaa sinua säästämään keskimäärin 15% löytämällä ne kaikista edullisimmat hinnat internetin suosituimmilta verkkosivuilta. Kelkoon avulla pystyt helposti vertailemaan eri verkkosivujen hintoja ja niiden tuotteita. Muista kuitenkin käyttää hakusanoina tuotteiden, merkkien tai kategorioiden nimiä etkä kauppojen koska Kelkoo tekee haun tuotteiden nimien perusteella. Kelkoo ei ainoastaan tee hintavertailusta helpompaa ja nopeampaa, vaan voit myös ansaita CashCoinseja käyttämällä tätä näppärää toimintoa!

Ansaitaksesi lisää CashCoinseja sinun täytyy vain etsiä mitätahansa tuotetta Kelkoo hakuselaimella, jonka jälkeen sinun täytyy klikata “Katso tuote” painiketta tuotteeseen jota haluat selata. Kun olet klikannut tuotetta saat tästä 0,01 CashCoinsia omalle käyttäjätilillesi. Palkitsemme sinua yhdestä klikkauksesta per päivä. Tämä tarkoittaa kaikessa lyhykäisyydessään sitä, että sinulla on joka päivä mahdollisuus tienata 0,01 CashCoinsia vain yhdellä helpolla klikkauksella!

Isänpäivään kun on enää muutama päivä jäljellä, testasimme hintavertailusivustoja löytääksemme viimekäden isänpäivälahjat parhaaseen hintaan. Vertailimme joko samoja tai samankaltaisia tuotteita Kelkoon, Let's Deal ja Offerilla.comin avulla. Tästä vielä viimeiset lahjaideat isälle! Muista myös kurkata Let's Dealsin sekä Offerilla.comin muut tarjoukset erilaisiin palveluihin omassa kotikaupungissasi. Molemmilta sivuilta löydät muun muassa erilaiset elämys-, ruokailu-, hyvinvointi- sekä matkailu lahjakortit!

Käy myös kurkkaamassa muut mahtavat lahjaideat isälle täältä!

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Offerilla.com 5,80% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 6,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click