Saa JOPA 24,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Täydellinen joulukattaus
07/12/2017

Joulun ruokailuhetki on monille se joulun kohokohta ja ruokapöydässä vietetään useampikin tunti. Pienentkin yksityiskohdat ovat tärkeitä, koristeluista kattaukseen. Poimimme kaupat joista löydät kaikki mitä tarvitset upean joulukattauksen luomiseen.

Koristeluun

Jos haluat nähdä hieman enemmän vaivaa ja luoda persoonallisen joulukattauksen, Suomalaisesta Kirjakaupasta löydät askartelutarvikkeet joilla oma mielikuvituksesi on vain rajana, Suomalaisen sivuilta löydät myös monia hauskoja ideoita joulun askarteluhetkiin. Luo joulun tunnelmaa esimerkiksi tuunaamalla erilaisia koriste-esineitä joulupöytään. Suomalaisesta löydät muun muassa vaneerista jo valmiiksi tehtyjä tähtiä sekä joulukuusia jotka voin itse koristella ja muovata oman kattauksesi sopivaan tyyliin. Klingelin verkkokaupasta löydät kauniita jouluisia tekstiilejä kuten pöytäliinoja, pöytäliinasettejä sekä kaitaliinoja, joissa upeat koristelut yksityiskohtia myöten saavat aikaan klassisen joulu ilmeen juhlapöytääsi. VidaXL tarjoaa monipuolisen valikoiman, josta löytyy joulukoristeista, keittiövälineisiin sekä huonekaluihin. VidaXL valikoimasta löydät paljon uusia ideoita joulupöydän koristeluun. Tilaa esimerkiksi hauskat Joulupukin hatut tuolin selkänojan päällysteiksi. 6 kappaleen paketti on nyt tarjouksessa hintaan 31,99€. Tai luo tyylikäs tunnelmavalaistus LED jouluvaloverkolla, joka nyt myös saatavilla edulliseen tarjoushintaan 45,99€!

Kattaukseen

Klingelin valikoimasta löydät myös paljon erilaisia joulupöytään sopivia astioita, aterimista posliiniastiastoihin sekä söpöihin piparipurkkeihin. Villeroy & Bochin ihastuttava piparipurkki toimii esimerkiksi erinomaisena lahjaideana! Makujakauppa.fistä löydät nyt monipuolisen valikoiman laseja ja vielä 20% alennuksella! Kampanjaan kuuluu muun muassa Iittalan klassisia viini- sekä juomalaseja, jotka sopivat joulupöydän kattaukseen mutta myös jokapäiväiseen arkikäyttöön. Vinkkinä myös Makujakaupan ilmaiset toimituskulut 20.12 asti! Maagisen tunnelman juhlapöytään teet suositulla Iittalan Taika-kattaussarjalla, jonka voit nyt poimia Stockmannin verkkokaupasta huikealla 20% alennuksella (kanta-asiakas tarjous). Taika-kattaussarjaa voi helposti yhdistää yksinkertaisimpiin astioihin. Se sopii hyvin myös arjen kattaukseen, tuoden ripauksen juhlaa perus arkeen.

Tarjottavat

Joulupöydän tietysti kruunaa itse tarjottavat. Auta pienentämään ruokahävikkiä Suomessa ja osta Fiksuruokasta jouluaheisia tuotteita juhlapöytään. Fiksuruoasta hankit herkut joulupöytään edullisesti, voit säästää jopa 50%! Tarjouksista löydät muun muassa Belgialaista suklaata, esimerkiksi Delafaille juhlakonvehtirasian saat puoleen hintaan. Maxikarkki.fistä löydät halutuimmat joulumakeiset edulliseen hintaan. Valikoimasta löydät klassikot kuten Fazerin vihreät kuulat, Fazerin joulusuklaa sekä Pandan juhlapöydän konvehdit.  

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Makujakauppa.fi 3,50% CashCoins

Makujakauppa.fi

Keittiö- sekä leivonta designtuotteita edulliseen hintaan

Kampanjaan
vidaXL 2,50% CashCoins

vidaXL

vidaXL tarjoaa kodin tarvikkeita alennuksella. Monenlaisia tuotteita kotiin, pihaan tai vapaa-ajan harrastuksiin.

Kampanjaan
 
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click