Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
Cashbackiä yhdellä klikkauksella
02/10/2017
Kumpa vaan aina muistaisi kirjautua CashbackDealsiin ennen kuin tekee ostoksia…
 
Jos teet paljon ostoksia verkossa, ei yleensä tule muistettua tai jaksettua kirjautua ylimääräisiin palveluihin ennen ostoksen tekemistä. Shoppailun verkossa tulisi olla kaiken kaikkiaan nopeaa ja helppoa. Mitä jos se olisi edelleen sitä ja saisitkin lisäksi kerättyä cashbackiä vaivattomasti ostoksistasi?
 
Parantelimme ja kehitimme internet selaimeesi helposti asennettavaa lisäosaa. Asennettuasi uudistuneen Hyvityshälyttimen se elelee rauhaksiin selaimessasi, ei lähetä viestejä tai ilmoita olemassa olostaan... KUNNES aina kun netissä surffaillessasi vierailet verkkokaupassa, josta voit saada cashbackiä, ilmoittaa Hyvityshälytin sinulle tästä pienellä viestillä ruutusi oikeassa yläkulmassa:
 
 
Vain yhdellä klikkauksella, “Aktivoi CashCoinsit” tai “Kirjaudu sisään”, ostoksesi näkyy käyttäjätililläsi heti sekä ostoksestasi kertyvä cashback tulee näkymään käyttäjätililläsi muutaman viikon sisään. Voit jatkaa klikkauksen jälkeen ostoksiesi tekoa normaalisti. 
 
Mitä jos haluat jo Googlehakua tehdessäsi nähdä miltä sivuilta saa cashbackiä ja tehdä verkkosivuvierailusi sen mukaan? Sekin onnistuu! Hyvityshälyttimen pieni logo ilmestyy verkkokaupan nimen viereen Googlehaussa ja ilmoittaa kuinka paljon cashbackiä voit saada. 
 
 
 

Rahan säästö ei koskaan ole ollut näin helppoa! Asenna Hyvityshälytin täältä >

   
Päivi Leppänen 02-10-2017 14:17:18
Toimii. Kiva että jokin toimii reaaliajassa.
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click