Saa 15,00 Saa 15,00
Flow Festival humua!
04/08/2016

Flow Festival on innovatiivinen edelläkävijä pohjoismaisessa festivaali kentässä. Tapahtuma panostaa musiikin, taiteen, designin ja monipuolisen ruokatarjonnan lisäksi visuaalisesti kiinnostavaan ja luovasti suunniteltuun alueeseen, jossa orgaaniset elementit yhdistyvät uusimpaan teknologiaan.

Flow festival on johtava eurooppalainen musiikin ja taiteen festivaali. Festivaali on järjestetty Helsingissä vuodesta 2004 ja se on kasvanut pienestä festivaalista ainutlaatuiseksi tapahtumaksi. Viime vuonna tapahtuma oli loppuunmyyty ja tapahtumassa vieraili 70 000 ihmistä.

Musiikin lisäksi, Flow Festival tarjoaa ainutlaatuista designia, taidetta sekä mahtavaa ruokaa. Flow Festivaali on suuri tapahtuma juonne koko Helsinki kokoontuu juhlimaan sekä nauttimaan.

Jos olet matkalla Flowhun ja sinulta vielä puuttuu esimerkiksi kiva asu, kengät tai jos tulet jostain Helsingin ulkopuolelta ja tarvitset hotellin kyseiselle viikonlopulle, niin tässä sinulle muutama vinkki meidän Cashbackdeals.fi sivustolta josta saat tilattua alennuksella kaikki tarvittava ja olet valmis festari rientoihin!  Kivan festari asun löydät helposti House of Brandonilta sekä täydelliset kengät Spartoolta. Jos olet tulossa muualta kun Helsingistä ja tarvitset festariviikonlopulle hotellin niin Booking. com on kätevä sivusto josta voit varata hyvän hotellin itsellesi. 

Eikun tilailemaan ja ansaitsemaan CashCoins!

   
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click