Saa 15,00 Saa 15,00
Veikkaa & voita 50,00 CashCoinsia
03/05/2018

Oletko jo kuullut meidän Veikkaa tulos -kilpailu osiosta? Tänne päivitämme aika ajoin erilaisia ajankohtaisia tapahtumia sekä kilpailuja. Arvaamalla kyseisen tapahtuman tai kilpailun tuloksen sinulla on mahdollisuus voittaa 50,00 CashCoinsia (= 50 euroa). Osallistumisen hinta on vain vaivaiset 1,00 CashCoin (=1 euro). Tällä hetkellä sivulla on käynnissä veikkaus mille sijalle uskot Suomen sijoittuvan tämän vuoden Euroviisuissa Lissabonissa? Kilpailu päättyy 8.5 kello 15.00 joten vielä on hyvin aikaa ehtiä veikkaamaan kuinka Saara Aalto pärjää laulukilpailussa. Kilpailu on tarkoitettu ainoastaan CashbackDeals.fin jäsenille ja jokainen jäsen voi osallistua vain kerran veikkaukseen. Osallistumismaksu (1 CashCoin) veloitetaan osallistujan käyttäjätililtä välittömästi eikä osallistumista tai vastausta voi enää muuttaa/peruuttaa jälkikäteen.

Voittaja arvotaan 14.5 kun Euroviisut 2018 on päättynyt. Voittajan nimi saatetaan mainita blogi postauksessa, lisäksi voittajaan otetaan yhteyttä henkillökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Jos Suomen edustaja hylätään CashbackDeals.fillä on oikeus valita ja päättää mille sijalle edustaja olisi päässyt ja näin ollen kilpailun voittaja arvotaan.

Klikkaa itsesi kilpailuun täällä ja olet mukana kisassa.

Onnea kaikille tulosveikkaukseen osallistujille!

VINK! Ole kuulolla heti Euroviisujen jälkeen sillä 9.5 käynnistyy jo seuraava veikkaus arvonta. Arvaatko jo mistä tapahtumasta voisi olla kyse?

   
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click