Saa JOPA 24,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Elämä on lyhyt ja maailma on suuri
04/06/2018

Kolottaako matkahammasta, tarvitsetko kunnon irtiottoa arjesta? Vaikka helteet ovat Suomessa meitä paljon hellineet, voi olla myös ihanan rentouttavaa sekä virkistävää vaihtaa maisemaan hetkeksi. Keräsimme viimehetken lomatarjoukset, joilla säästät omasta lomamatkastasi sekä ansaitset samalla cashbackiä, säästäen vieläkin enemmän. Tässä muutamia huipputarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti katsastaa ennen kuin varaat tulevan lomasi!

 

TravelBird + 3,00% CashCoinseja

Löydä täydellinen lomasi TravelBirdin monipuolisesta matkatarjonnasta. Sivulta löydät uusia matkavinkkejä päivitäin sekä paikallisten asiantuntijoiden valitsemia kohteita. Tarjoamme nyt eksklusiivisen alennuskoodin 11.6 asti, jolla saat 80€ alennusta yli 800€ varauksestasi. Sinun tarvitsee vain syöttää koodi “ORANGEJUNEFI” kassalla. Lisäksi tarjoamme korotetun cashbackin, 3,00% CashCoinseja 8.6 asti.

Hotels.com + Jopa 5,00% CashCoinseja

Kun etsit edullista majoitusta Hotels.comista löydät aina ajankohtaisia tarjouksia lempi matkakohteista. Tällä hetkellä sivulla on käynnissä kesäale, jossa voit säästää parhaimmillaa jopa 40% majoituksestasi. Löydät edullisia majoitusvaihtoehtoja kaupungeista kuten Pariisi, Tukholma, Lontoo, Istanbul sekä Barcelona. Jos olet viimetipassa oman matkanvarauksen kanssa Hotels.comista löytyy myös äkkilähtötarjoukset, täällä voit tehdä todellisia löytöjä jos oma aikataulusi joustaa nopeaan lähtöön. Tee haku haluamallasi matkapäivillä niin näet alennukset kyseiselle ajalle.

Travellink + 5,50 CashCoinsia

Säästä jopa 30% matkastasi, kun varaat hotellin sekä lennon yhdessä Travellink.fissä. Varaa lomasi vain kolmella klikkauksella, valikoimasta löydät yli 1.700.000 hotellia sekä yli 40.000 kohteen joukosta! Ajankohtaisia lentotarjouksia nyt muun muassa Malagaan, Barcelonaan sekä Amsterdamiin hinnat alkaen vain 103€. Luo Travellink-tili ja saat sähköpostiisi erikoistarjouksia sekä eksklusiivia alennuksia.

Vueling + Jopa 3,30 CashCoinsia

Haluatko nähdä enemmän etkä jäädä löhöilemään vain yhteen kohteeseen? Säästä nyt Vueling.comissa vuokra-autostasi jopa 50% kun varaat 4.6 mennessä. Löydä autoja niin halvalla kuin 8€/päivä ja lähde seikkailemaan tien päälle! Lisäksi varatessasi majoituksesi Vueling.comissa voit säästää jopa 50% majoituksestasi. Vueling.comin uusimpia ominaisuuksia on etsiä lentoja, jotka sopivat parhaiten sinun matkabudjettiisi. Tee haku vain haluamallesi matkapäiville ja löydät edullisimmat lennot useisiin eri kohteisiin.

Kurkaa täältä muut viimehetken matkatarjoukset ja säästä selvää rahaa.


   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Vueling 3,30 CashCoins

Vueling

Edullinen ja luotettava lentoyhtiö

Kampanjaan
Saa 8,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click