Saa 15,00 Saa 15,00
CashbackDeals.fi on avattu!
08/12/2014

Verkko-ostokset ylimääräisin alennuksin on jokaisen shoppailua rakastavan unelma! Parilla napsauksella hoidettu, joten helpommaksi tätä on lähes mahdoton tehdä ;-)

Kuinka kaikki toimii? Kun siirryt CashbackDealsiin, löydät linkit mukaanliittyneisiin verkkokauppoihin ja pääset tekemään ostoksia, joista CashbackDeals maksaa osan hyvityksenä takaisin. Sinun pitää rekisteröityä CashbackDeals-käyttäjäksi, mutta jäsenyys on täysin MAKSUTON. Vielä enemmän alennusta? Pidä silmällä erikoiskampanjoja ja alennuskoodeja saadaksesi enemmän etua!Mitä enemmän säästät CashCoinseja, sitä täydempi on kukkarosi seuraavalla ostosreissulla! Rahan säästämiseen on muitakin tapoja kuin ostoksien tekeminen. Sinua helpottaaksemme olemme koonneet kaiken yhteen, jolla pääset alkuun:

Tee ostoksia, ansaitset CashCoinseja
CashbackDeals tarjoaa yli 500 verkkokauppaa, joissa voit tehdä ostoksia alennuksella. Vieraile verkkokaupassa CashbackDealsin kautta ja saat jokaisesta tilauksestasi CashCoinseja käyttäjätilillesi! Jotta pystyt hyödyntämään parhaat kampanjat, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksista, alennuskoodeista ja päivätarjouksista.

Yhdessä ostoksille
Hyvät ystävät eivät shoppaile koskaan yksin! Luonnollisesti haluat jakaa lisäalennukset parhaiden kavereidesi kanssa, jotta voitte yhdessä hyödyntää parhaat tarjoukset. Kutsu kavereitasi mukaan ja saat tästä hyvästä kaveribonuksen CashbackDeals-käyttäjätilillesi. Jaatko parhaat tarjoukset Facebookin tai Twitterin kautta? Tällöin saat 0,01 CashCoinsia hyvitystä.

Me maksamme sähköposteista, jotka sinä saat!
Parhaita mainossähköposteja ovat ne, joiden lukemisesta maksetaan! Sähköposteja lukemalla voit siis tienata CashbackDealsissä enemmän CashCoinseja ja samalla pystyt hyödyntämään sähköposteissa olevia kampanjoja. Niinkin helposti tienattu kuin sähköpostin avaaminen ja oikean linkin klikkaaminen. Tästä eteenpäin CashbackDeals lähettää säännöllisesti maksettuja sähköposteja. Klikkaa CashCoinseja ja näet saldosi kasvavan päivittäin!

Kerro mielipiteesi: mikä verkkokauppa on hyvä ja mikä ei?
Saamme hyvän kuvan verkkokaupan valikoimasta, palvelusta, laadusta ja muusta, kun jaat kokemuksesi muille. Kun olet tekemässä ostoksia, on mukava tietää mitä muut ajattelevat kyseisestä verkkokaupasta! Arvostelusi palkitsee sinut 0,10 CashCoinsilla.

Klikkaa CashCoinseja
CashbackDealsissä löydät säännöllisesti uusia bannereita, joita klikkaamalla ansaitset lisää CashCoinseja. Päivittäinen vierailu nettisivuilla palkitsee vaivannäön!

Mitä mieltä sinä olet?
Me CashbackDealsissä pidämme tärkeänä mitä mieltä SINÄ olet! Kun haluat kertoa mielipiteesi, onnistuu se helposti kirjoittamalla suosituksen. Näin muutkin voivat nähdä kuinka CashbackDealsistä ajatellaan, kuinka paljon CashCoinseja muut ovat ansainneet ja miksi kannattaa liittyä CashbackDealsiin. Kun suosituksesi on julkaistu, saat 0,50 CashCoinsia käyttäjätilillesi.

Mitä jatkossa?
Taustalla teemme koko ajan työtä, jotta pystymme tarjoamaan uusia tapoja, jotka hyödyttävät sinua ansaitsemaan lisää rahaa tai hienoja palkintoja. Pidä siis tarkasti silmällä nettisivujamme!

Onko sinulla kysymyksiä, vinkkejä tai toivomuksia? Kerro niistä meille

   
 
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click