Side-Banner
Saa aina cashback hyvityksesi!
23/10/2017

Olemme tehneet CashCoinsien ansaitsemisesta vieläkin helpompaa. Joskus nettikauppoja selatessa ei aina meinaa muistaa että ostoksia tehdessä voit myös tienata cashbackiä. Sanomatta sitten muistaa kaikkia niitä verkkokauppoja joista voit tienata cashbackiä.

Cashback Hyvityshälyttimen avulla et voi enää ikinä missata tilaisuutta saada cashbackiä. Ja näin myös säästäät suuria summia rahaa!

Voit asentaa Cashback Hyvityshälyttimen joko Google Chrome tai Mozzilla Firefox selaimeesi. Kun vierailet nettisivulla joka on rekisteröitynyt CashbackDeals.fi:hin, Hyvityshälytin pomppaa ruudullesi ja ilmoittaa että voit kyseiseltä sivulta saada myös cashbackiä ostoksia tehdessäsi.

Cashback Hyvityshälyttimen käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Ladattuasi Hyvityshälyttimen, ilmestyy selaimesi oikeaan yläkulmaan pieni Cashback Hyvityshälytin painike. Jos painike vilkkuu yläkulmassa se tarkoittaa että kyseinen verkkokauppa on rekisteröitynyt CashbackDeals.fi:hin. Tällöin voit klikata “AKTIVOI CASHCOINS” tai “Kirjaudu sisään” nappia, jolloin myös saat cashbackiä tehdessäsi ostoksia kyseisessä kaupassa.

Aktivoinnin jälkeen Hyvityshälytin painike näyttää vihreää sekä “OK” merkkiä, joka osoittaa että aktivointi on päällä. Nyt voit jatkaa ostostesi tekoa normaalisti, sekä myös saada hyvitykseksi cashbackiä.

Hyvityshälytin painikkeen olessa neutraali ei kyseinen sivu ole rekisteröitynyt CashbackDeals.fi:hin eikä sivulta myöskään voi saada ostoksia tehdessä cashbackiä.

Hyvityshälyttimen avulla pystyt näkemään myös heti hakutuloksissasi kaupat, joista voit saada cashbackiä sekä hyvityksen määrän. Hyvityshälytin toimii Google, Bing, Yahoo sekä Ask hakuselaimissa. 

Lataa hyvityshälytin täältä ja jatka ostoksiesi tekoa verkossa normaalisti ilman, että enää ikinä missaisit tilaisuutta tienata cashbackiä.

   
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click