Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
Mitä ostaa Black Fridayna?
20/11/2017

Vuoden suurin alennusmyyntipäivä lähestyy. Black Friday tai suomeksi Musta Perjantai, starttaa jouluostos kauden tänä vuonna 24.11. Keräsimme vinkit, mitä kannattaa etsiä ja ostaa, jotta saat kaiken irti Black Fridaysta.

1. Black Friday on tunnetusti paras ostopäivä elektroniikalleAliExpress, MiniInTheBox, LightInTheBox ovat erinomaisia verkkokauppoja, joista löytää hyviä elektroniikka tarjouksia, sekä tienata samalla cashbackiä ostoksistasi. AliExpressistä löydät muun muassa uusimmat ja suosituimmat älypuhelimet alennuksella. Ennen kuin teet ostopäätöksen kannattaa myös verrata muiden verkkokauppojen hintoja, sillä Black Fridayna voit bongata huomattavia hinta eroja. Meidän sivuilta löytyvä Kelkoo toiminto on oiva apuväline tähän, joka kannattaa katsastaa!

2. Black Friday on erinomaista aikaa hankkia joululahjat etukäteen sekä säästää selvää rahaa. Black Friday on perinteisesti ostopäivä, joilloin ihmiset tekevät paljon heräteostoksia. Suosittelemmekin että mietit jo valmiiksi mitä joululahjoja olet hankkimassa itsellesi sekä muille. Näin vältät turhat heräteostokset ja löydät helpommin ja nopeammin ne tarjoukset mitä juuri alunperin tarvitsitkin.

3.Kalliimpia ja laadukkaampia vaatteita, kuten talvitakkeja ja kenkiä kannattaa erityisesti metsästää Black Fridayna. Kannattaa siis jättää isompien ja kalliimpien hankintojen teko Black Fridayhin, jolloin voit säästää isoja summia rahaa saman kauden tuotteista. NA-KD tarjoaa nyt 7,50% korotetun komission kaikista ostoksistasi tämän viikon loppuun mennessä. Kerkeät siis mainiosti shoppailemaan korotetulla cashback komissiolla, sekä poimimaan parhaat alennukset ja tämän hetken trendikkäimmät naisten vaatteet talvi sesonkia varten!

Zaful.com (9,00% cashcoinseja) sekä Rosegal.com (5,00% cashcoinseja) tarjoavat myös korotetun komission marraskuun loppuun asti. Rosagal.com sekä Zaful.comista löydät edullista muotia naisille sekä miehille, jossa ei olla tingitty tyylikkyydestä tai laadusta. Molemmat verkkokaupat tarjoavat myös ilmaisen maailmanlaajuisen toimituksen, joka tekee shoppailusta vieläkin edullisempaa. Kannattaa kurkata meidän teemasivulta enemmän mitä tarjouksia nämä kaupat tarjoavat black weekin aikana! Mukana muun muassa ilmaisia lahjoja sekä ilmaisia tuotteita kaupanpäällisiksi.

4. Kodinsisustus tuotteita on myös hyvä shoppailla Black Fridayna, sillä alennukset ovat huomattavia verrattaen muihin alennysmyyntipäiviin. Mitat kannattaa ottaa ylös jo ennen suurta alennusmyyntipäivää, jolloin voit keskittyä vain parhainten diilien saalistamiseen ilman että menetät aikaasi tai hyvien kauppojen tekoja. Jotexilla on meneillään koko viikon ajan Black Week -kampanja, jossa tarjoukset vaihtuvat joka päivä. Täällä siis kannattaa tehdä nopeita ostopäätöksiä, sillä tarjoukset ovat saatavilla 24 tunnin ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

5. Jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa tarjouksien etsimiseen, me CashbackDeals.fissä keräämme kaikki parhaat Black Friday tarjoukset sekä alennuskoodit teemasivullemme. Sivua kannattaa pitää silmällä tiuhaan tahtiin, sillä uusia ainutlaatuisia tarjouksia saapuu joka päivä! Muista myös että monilla kaupoilla Black Friday tarjoukset jatkuvat vielä perjantain jälkeen, koko viikonlopun sekä Cyber Mondayhin asti.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
NA-KD 3,50% CashCoins

NA-KD

NA-KD on maailmanlaajuinen muotisivusto, joka myy kaikkialle ympäri maailmaa.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click